Ahmet Hasan Şendağ 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Reytingleri yenmede üstümüze yoktur. Kokusu çıkar bunun demedi deme. Zungurpaşa üniversitesini ilk 1000 üniversite arasına sokabliyoruz. Aynen aynen 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Çocukluğunu yaşayamayan çocuklara üzülüyorum bende. Çevremizde de var. Aile öyle büyük şeyler bekliyor ki çocuklardan o çocuğun 15 senelik programı hazır. Okuldan çıkıyor etüde, oradan eve yemek sonra ders. Sonra uyu kalk okul, haftasonu dersaneler kurslar boşluk sıfır. Çocuğun öz vakti yok hiç sadece wc de kendi kendine. Doğrusu hangisi bilmiyorum. İlkokul ortaokul çocuğunun biraz sokakta da oynayabilmesi lazım (imkanı olan için) Lise çocuğunun sinemaya, arkadaşlarıyla vakit geçirebileceği serbest zamanı olması lazım (deniz olur beraber bisiklet turu olur vs vs) Evet bu doğru. Çok fazla metrik odaklı bir eğitim sistemine döndük. İtü matematik mühendisliği mezunu geliyor mülakata mezun olalı bi sene olmuş. Sinüsü nasıl hesaplarız fonksiyon çağırmadan diyorum bakıyor yüzüme o dersleri alalı 2 sene oldu hocam diyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Açıkçası bu tabloları gördükçe geleceğe dair umutlanıyorum. düşün çocuk işe girmiş ama yönetcisi ismini doğru yazamıyor bile, umudun azlamasın ama Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Evet bu doğru. Çok fazla metrik odaklı bir eğitim sistemine döndük. İtü matematik mühendisliği mezunu geliyor mülakata mezun olalı bi sene olmuş. Sinüsü nasıl hesaplarız fonksiyon çağırmadan diyorum bakıyor yüzüme o dersleri alalı 2 sene oldu hocam diyor. Yani 4 sene sonra o dersleri hiç almamış olan ben ile aynı seviyede olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts