Ahmet Hasan Şendağ 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Reytingleri yenmede üstümüze yoktur. Kokusu çıkar bunun demedi deme. Zungurpaşa üniversitesini ilk 1000 üniversite arasına sokabliyoruz. Aynen aynen 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çocukluğunu yaşayamayan çocuklara üzülüyorum bende. Çevremizde de var. Aile öyle büyük şeyler bekliyor ki çocuklardan o çocuğun 15 senelik programı hazır. Okuldan çıkıyor etüde, oradan eve yemek sonra ders. Sonra uyu kalk okul, haftasonu dersaneler kurslar boşluk sıfır. Çocuğun öz vakti yok hiç sadece wc de kendi kendine. Doğrusu hangisi bilmiyorum. İlkokul ortaokul çocuğunun biraz sokakta da oynayabilmesi lazım (imkanı olan için) Lise çocuğunun sinemaya, arkadaşlarıyla vakit geçirebileceği serbest zamanı olması lazım (deniz olur beraber bisiklet turu olur vs vs) Evet bu doğru. Çok fazla metrik odaklı bir eğitim sistemine döndük. İtü matematik mühendisliği mezunu geliyor mülakata mezun olalı bi sene olmuş. Sinüsü nasıl hesaplarız fonksiyon çağırmadan diyorum bakıyor yüzüme o dersleri alalı 2 sene oldu hocam diyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Açıkçası bu tabloları gördükçe geleceğe dair umutlanıyorum. düşün çocuk işe girmiş ama yönetcisi ismini doğru yazamıyor bile, umudun azlamasın ama Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Evet bu doğru. Çok fazla metrik odaklı bir eğitim sistemine döndük. İtü matematik mühendisliği mezunu geliyor mülakata mezun olalı bi sene olmuş. Sinüsü nasıl hesaplarız fonksiyon çağırmadan diyorum bakıyor yüzüme o dersleri alalı 2 sene oldu hocam diyor. Yani 4 sene sonra o dersleri hiç almamış olan ben ile aynı seviyede olacak 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce şantiyelerde bir gün geçirse unutamazdı bence Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şantiyelerde bir gün geçirse unutamazdı bence dövelim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce #SONDAKİKA | İsrail, Türkiye ile ilişkilerin Gazze ve Suriye nedeniyle ciddi şekilde gerildiği bir dönemde Ankara’ya yeni bir temsilci gönderme kararı aldı. Yeni atanan temsilci Ankara’ya gelip belgelerini Dışişleri Bakanlığı’na teslim etti. Ancak görev yeri olan Ankara’da durmayacak. Atama, İsrail-Türkiye ilişkilerinde gerilimin yüksek olduğu bir dönemde gerçekleşti. İki ülke özellikle Gazze’deki savaş ve İsrail’in Suriye’deki askeri faaliyetleri nedeniyle karşı karşıya geliyor. ABD’nin de Türkiye, İsrail ve Suriye arasında olası çatışmaları önlemek için bir “çatışmasızlık mekanizması” oluşturmaya çalıştığı bir dönemde İsrail’in Ankara’ya yeni temsilci ataması dikkat çekti. (Middle East Eye — Ragıp Soylu) https://x.com/haskologlu/status/2097745284789121179 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yani 4 sene sonra o dersleri hiç almamış olan ben ile aynı seviyede olacak Üff Üstün Türk ırkının yolunda engelsin https://x.com/ucgentursu/status/2097694498113421680 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alman sol partilerindeki politikacılarmış. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Konunun başlığını Ali X e girince yapabilirmiyiz? 🙂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Konunun başlığını Ali X e girince yapabilirmiyiz? 🙂 Bak şimdi Amerikalıların hürmüz boğazında 30 tane mq9 reaper Hüsilerece düşürüldü. Pentagon O bölgede daha az maddi kayıp vermek için haracanabilir dronalara ihtiyacı var. Bu konuda bazı makaleler okumuştum Bu gün bu görüntüler düştü. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hurmuzde husiler yok Husiler kizildenizdeki Yemendeler onlar. Hurmuzdekiler Devrim muhafizlari. Bosnadaki binlerce gunahsiz insani kasaplarin eline teslim eden Nato Bm ne kadar yabanci komutan general varsa hepsini Allah nasil biliyorsa öyle yapsin. Amcam durup dururken beni neden öptü. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Hurmuzde husiler yok Husiler kizildenizdeki Yemendeler onlar. Hurmuzdekiler Devrim muhafizlari. Bosnadaki binlerce gunahsiz insani kasaplarin eline teslim eden Nato Bm ne kadar yabanci komutan general varsa hepsini Allah nasil biliyorsa öyle yapsin. Amcam durup dururken beni neden öptü. Bosna savaşı 1991 yılında oldu, aradan 30 yıldan fazla zaman geçti. Büyük larusse ansklopedinde bile yazıyordu. Okadar eski yani. O savaşta 18 Türk F16 uçağı Nato görev güçü olarak Sırp havalimanlarını bombaladı, mig29 filosunu yok ettiler. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bosna savaşı 1991 yılında oldu, aradan 30 yıldan fazla zaman geçti. Büyük larusse ansklopedinde bile yazıyordu. Okadar eski yani. O savaşta 18 Türk F16 uçağı Nato görev güçü olarak Sırp havalimanlarını bombaladı, mig29 filosunu yok ettiler. Attigin video Kosava Savasindan Bosnada degil. Abd destekli Uçk ile sirplarin arasindaki. Her öldürdükleri insani Türk diye öldürdükleri savaş. Abd nin hayalet ucaginin dusurulup uretimin durduruldugu savas. Çorba yaptin Ali. Tamam sen Nato ve AB generallerine övgünu düzmeye devam edebilirsin. Ben sirplarin tecavuz edip dogurduklari cocuklari oldurmek zorunda kalan annelerin hikayelerini bilirim ansiklopedi umrum degil. Hiç bir yabancı ülkeye hayranlik halinde degilim. Hiç biri senin iyiliğini düşünmüyor. Hiç bıkmadılar ve vazgeçmicekler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Attigin video Kosava Savasindan Bosnada degil. Abd destekli Uçk ile sirplarin arasindaki. Her öldürdükleri insani Türk diye öldürdükleri savaş. Abd nin hayalet ucaginin dusurulup uretimin durduruldugu savas. Çorba yaptin Ali. Tamam sen Nato ve AB generallerine övgünu düzmeye devam edebilirsin. Ben sirplarin tecavuz edip dogurduklari cocuklari oldurmek zorunda kalan annelerin hikayelerini bilirim ansiklopedi umrum degil. Hiç bir yabancı ülkeye hayranlik halinde degilim. Hiç biri senin iyiliğini düşünmüyor. Hiç bıkmadılar ve vazgeçmicekler. Görüntü temsili koydum, videoda kosova savaşı olduğu yazıyor. Video fotoraf koyunca kafada canlanması kolay oluyor.m Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Werchmat sonrası Avrupada ordu denilcek bir ordu kalmadı. Hepsi III Reich ile toprağa gömüldü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts