Mehmet Göktürk Cuma 20:14 Paylaş Cuma 20:14 Olabilir. Ama bunlar yavaş yavaş olur. İçerde halkı hazırlarlar normal gelir. Bebek katiline villa felan. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: , Mekke paktının ilk testi bu durum olabilir. zaman izafidir, bazıssına 10 ay çok uzun bazısına 10 yıl çok kısa gelir, bu da bakış açısı farkını yaratıyor. 1980 den 2030 u planlayanlar için mesela elli yıl kısa bir süredir. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce SAYIN EBRAR ABDURRAHIM TUFEK Sefer gorev emrinizin tebligi icin en yakin askerlik subesi baskanligina muracaat etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur. B002 Malum mesaj geldi, gittim şubeye, iki tane boş bilet verildi, imza attım. Kendi ruhsatlı silahım ile gelebilirmiyim dedim bi değişik baktılar cevap alamadım, halbuki şaka yapmıyordum. Aynı günün akşamı bavulumu hazırladım, koydum gardolabın içine, bir saat içinde yola çıkmaya hazırım. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce "lan hala vatansever varmış" demişler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: SAYIN EBRAR ABDURRAHIM TUFEK Sefer gorev emrinizin tebligi icin en yakin askerlik subesi baskanligina muracaat etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur. B002 Malum mesaj geldi, gittim şubeye, iki tane boş bilet verildi, imza attım. Kendi ruhsatlı silahım ile gelebilirmiyim dedim bi değişik baktılar cevap alamadım, halbuki şaka yapmıyordum. Aynı günün akşamı bavulumu hazırladım, koydum gardolabın içine, bir saat içinde yola çıkmaya hazırım. Tatbikat mı ne alaka sen askerlik yapmıştın sanki. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tatbikat mı ne alaka sen askerlik yapmıştın sanki. 12 ay bakımcı asb olarak yaptım, tatbikat mı bilmiyorum bilgi verilmedi Zaten askerliğini yapmamış adama niye sefer görev emri gelsin ki, daha zorunlu görevine gitmeyen adama 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ak47 ile Toyotaya akü takviyesi zaten anca ak47yle toyotaya yapilirdi. Ebrar Tüfek yazdı: 12 ay bakımcı asb olarak yaptım, tatbikat mı bilmiyorum bilgi verilmedi Zaten askerliğini yapmamış adama niye sefer görev emri gelsin ki, daha zorunlu görevine gitmeyen adama Bi git bak bakalim adamim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts