Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Amerika'lı diyorsa bir bilmediği vardır. Trump görüştük ateşkesi değerlendiriyoruz saldırılar iptal diyor İran bizim öyle bir şeyden haberimiz yok ama keyfiniz bilir diyor. Başkası için keyfi savaşa girersen böyle bocalarsın işte. Boşver kmlerce uzaktasin sen Sprinter ustanin keyfini cikar 😁😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Boşver kmlerce uzaktasin sen Sprinter ustanin keyfini cikar 😁😁 Arkada da Bt-Kimosabe çalışcak tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arkada da Bt-Kimosabe çalışcak tadından yenmez. Hachi roku degil ya düz Sprinter om651 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Hachi roku degil ya düz Sprinter om651 Bunda 17 yıl evvel İnitial D alt yazılarını hazırlayan AnimeManga Tr alt yazı grubunun teknik danışmanı idim. Altyazıda Yokuş aşaği yerine "Downhill" Dağ patikası yerine "Touge" gibi bir sürü düzeltmeyi ben yaptım. Seksen Altı yerine "hachiroku" yazmasıda benim ürünümdü. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bunda 17 yıl evvel İnitial D alt yazılarını hazırlayan AnimeManga Tr alt yazı grubunun teknik danışmanı idim. Altyazıda Yokuş aşaği yerine "Downhill" Dağ patikası yerine "Touge" gibi bir sürü düzeltmeyi ben yaptım. Seksen Altı yerine "hachiroku" yazmasıda benim ürünümdü. Ae86ya da hachiroku demeyende ne bilim zaten bilemedim. ITB kelebek olacak ama. Panda style. 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Ae86ya da hachiroku demeyende ne bilim zaten bilemedim. ITB kelebek olacak ama. Panda style. 😁 Çevirmen Doğal emükleme diye çevirmişti, otomobil jargonundan hiç alakaları yoktu. 2009 da naturally aspirated ne demek doğru bir kaynakta yoktu. Tek turbonun avantajı ile iki küçük turbonun dezavantajları gibi çok fazla teknik şeyi düzeltmiştim. "Doğal emen 86 nasıl olurda fd7 tek turboluyu yokuş aşağı geçti" diye çeviri ile karşılaşmadıysanız sebebi bendim. Süper B kaydırdı felan hiç anlatmıyom bile Şimdi hatırladım çevirmene teknik şeylerin hepsini ingilizce bırakın demiştim. Çevirmeye kasmayın. O yüzden teknik yerleri ingilizce bıraktılar. Naturally aspirated haciroku downhill'de big turbo fd7 dogfighta yendi. Gibi gibi 24 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Çok zevkli idi. Kısa sürede izlemiştim. Sadece şu aşk meşk işleri sarmıyordu. Onun dışındaki kapışmalar ve teknik detaylar alt yazı da sırıtmıyordu. Wangan midnigt biraz daha sığ kalıyor gördüğüme göre. Yorum bağlantısı
Recommended Posts