Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: Hımm karabağlar nasıl bir semt acaba. Bir de 40 yaşında diyor. Zeytinlik alalım yahu akmaz kokmaz:) birileri çöküp maden yapmazsa tabi?! Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: E biz paraları göndermiştik? Sülün Osman 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce varya bir an için benim foto çıkacak diye ödüm patladı. 7 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Susuzluk başa bela. Tarla arsa alsan da taşıma su ile olmuyor gibi 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Susuzluk başa bela. Tarla arsa alsan da taşıma su ile olmuyor gibi Daha arsanın etrafını çitle çevirmeden hemen sondaj makinasını çağıracaksın hocam. Su bir kere çıktığı zaman ister bostan yap ister ev dik, her halükarda içe sinesi yatırım yapılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Daha arsanın etrafını çitle çevirmeden hemen sondaj makinasını çağıracaksın hocam. Eee Nadide bir ülkede olunca bizdeki iklim yasasından haberin yok tabi. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eee Nadide bir ülkede olunca bizdeki iklim yasasından haberin yok tabi. Haberim yok emmi, iklim yasası kuyulara ne diyor ki? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bana 45 dakika mesafede 1 milyon tl'ye içinden içilebilir dağ suyu çıkan, 455 metrekare müstakil tapulu "tarla" var, yola sıfır ve elektrik çekilebilen bir yerde. Altından da dere akıyor, içinde ceviz ve defne ağaçları var. Hanımı ikna edemedim arabayı satmaya, X-Trail'i çok sevdi.. Yoksa bu aralar orayı alıyordum Kalan parayla da bir araba alınabiliyor halbuki.. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bana 45 dakika mesafede 1 milyon tl'ye içinden içilebilir dağ suyu çıkan, 455 metrekare müstakil tapulu "tarla" var, yola sıfır ve elektrik çekilebilen bir yerde. Altından da dere akıyor, içinde ceviz ve defne ağaçları var. Hanımı ikna edemedim arabayı satmaya, X-Trail'i çok sevdi.. Yoksa bu aralar orayı alıyordum Kalan parayla da bir araba alınabiliyor halbuki.. Borç bulamaz mısın aileden vs Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Borç bulamaz mısın aileden vs Gruba atınca pek ilgilenmediler ama birer birer aramak lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Gruba atınca pek ilgilenmediler ama birer birer aramak lazım.. Herkesten 200 iste 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bana 45 dakika mesafede 1 milyon tl'ye içinden içilebilir dağ suyu çıkan, 455 metrekare müstakil tapulu "tarla" var, yola sıfır ve elektrik çekilebilen bir yerde. Altından da dere akıyor, içinde ceviz ve defne ağaçları var. Hanımı ikna edemedim arabayı satmaya, X-Trail'i çok sevdi.. Yoksa bu aralar orayı alıyordum Kalan parayla da bir araba alınabiliyor halbuki.. 1 milyon tl ye 0.5 dekar tarla epey pahalıymış. imar vardır belki. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: 1 milyon tl ye 0.5 dekar tarla epey pahalıymış. imar vardır belki. İmar yoktur da, Dalaman'da diyor.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce imarlı arazi parası istenen de o yüzden sordum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Daha arsanın etrafını çitle çevirmeden hemen sondaj makinasını çağıracaksın hocam. Su bir kere çıktığı zaman ister bostan yap ister ev dik, her halükarda içe sinesi yatırım yapılır. Açılmış kuyuları doldurup ceza + doldurma maliyetini senden alıyorlar ne yazık ki 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce muhtar kanka değilse kesin ceza yazarlar. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: 1 milyon tl ye 0.5 dekar tarla epey pahalıymış. imar vardır belki. Oooo sen ne zamandan kadın benim 3.5 dönüm hisseli tarlama 4,5 milyon veriyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts