Ozkan çoban 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Selamlar, son bir kaç haftadır başıma gelen durum bundan ibaret ani hızlanma ve sert kalkışlarda silkeleme tarzında durum oluşuyor ve akabinde motor arıza lambası birkaç defa yanıp sönüyor bilgisi olan büyüklerim yardımcı olursa sevinirim..(Düzeltme-Sürekli olmuyor) Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 yakitla veya yakit sistemiyle alakali olabilir diye dusunuyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Genelde sabahlari mi ve bir de hareketin ilk bir kac km icerisinde mi daha cok oluyor? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Emre Sutay yazdı: Genelde sabahlari mi ve bir de hareketin ilk bir kac km icerisinde mi daha cok oluyor? Benim şirket aracımda da bu durum var. Audi A3 sedan TDI. Yakıt pompasında sorun olmuştu. Değişti. Sonrasında sabah soğuk havalarda 1-2 km yaşadığım bir sorun. Neden olabilir? 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Benim şirket aracımda da bu durum var. Audi A3 sedan TDI. Yakıt pompasında sorun olmuştu. Değişti. Sonrasında sabah soğuk havalarda 1-2 km yaşadığım bir sorun. Neden olabilir?Ilk mesajdaki sorunda "ani kalkış" diye belirtilmis oldugu icin, cok sacma Gelebilir ama lastikler supheli geldi bana; sabahlari yeterince sertlesen lastik sebebiyle ani kalkista Arac vuruntu gibi tak tuk yapiyor, hizlanamiyor, kadranda motor Ariza isigi degil de esp isigi yanip sonuyordu. Sizinkinde degisimde kullanilan parca supheli olabilir, baska bir aracimda bozulmadan once yakit pompasi benzer karakterde davraniyor, sabahlari gec mars aliyor silkeleme yapiyordu. Sonra yuzlerce km git sorun olmuyordu. En son bir sabah kaybettik kendilerini [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Dizelde kısa süre silkeleme varsa ve motor sıcakken hiç olmuyorsa kızdırma bujisi, egr ve maf sensörü kontrolü şart. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 benzinli ise bobin arızalıdır.Benim aracım dizel. Yakın zamanda bakım dönemi geliyor. İncelenmesini isteyeceğim. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Enjektörlerde kirlenme olması bu duruma neden olmuş. Bir depo yakıta enjektör temizleyici eklendi ve ikinci gün sorun yaşamadık. [emoji847] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts