Bekir Çelik 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Merhaba arkadaşlar. Aracın filtrelerini kendim değiştiriyorum ama yağ filtresini aparat olmadığı için sökemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, kullandığınız bir ürün var mı acaba? Pense şeklinde, kelepçe şeklinde vs olanları var sanırım. Teşekkür ederim şimdiden. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 https://www.hepsiburada.com/rico-vidali-ayarlanabilir-yag-filtre-sokme-takma-anahtari-pm-HB00001AZ7XO ben lacettide bunu kulandım sorun yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Triger kayışından sökme aparatı yapan vardı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Triger kayışından sökme aparatı yapan vardı Kemerle bile sökülür yeterli alan varsa 😃 2 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Kemerle sökülebildiğini ben de biliyordum da, beni asıl düşündüren geri takması. Malum iyi sıkamazsak uğraşır dururuz. Sürekli kullanacağım bir aparat alsam daha iyi olacak. Ustalar şunu kullanıyor da, anahtar takımları gibi numarası, ölçüsü var sanırım bunun da: Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Kemerle sökülebildiğini ben de biliyordum da, beni asıl düşündüren geri takması. [emoji4] Malum iyi sıkamazsak uğraşır dururuz. Sürekli kullanacağım bir aparat alsam daha iyi olacak. Ustalar şunu kullanıyor da, anahtar takımları gibi numarası, ölçüsü var sanırım bunun da: Filtre aletle sıkılmaz elle sıkılması yeterlidirMI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Kemerle sökülebildiğini ben de biliyordum da, beni asıl düşündüren geri takması. [emoji4] Malum iyi sıkamazsak uğraşır dururuz. Sürekli kullanacağım bir aparat alsam daha iyi olacak. Ustalar şunu kullanıyor da, anahtar takımları gibi numarası, ölçüsü var sanırım bunun da: Bende usteki dandik olandan var sokuluyor yeni alsam senin gibi pense olanindan alirim ama sıkarken cok sıkma cok az anahtarla yada biraz kuvvetle elle sıkmam yeterli neden oluyor bilmiyorum ama kendi zaten sıkıyor bir sekilde 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Askeri palaska ile cok rahat sökülür.. Yıllarca ailedeki toyota onunla söküldü.. Hiç pensesi anahtarı olmadı garibimin 😄 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Kemerle bile sökülür yeterli alan varsa 😃 Arabaya yağ ekleyeceğim kapağa asildim açamadım Allah Allah ne kadar sıkıştı bu dedim. Bezi koydum var güç abandım bir baktım yağ filtresi elime geldi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Hamit inan yazdı: Arabaya yağ ekleyeceğim kapağa asildim açamadım Allah Allah ne kadar sıkıştı bu dedim. Bezi koydum var güç abandım bir baktım yağ filtresi elime geldi Sen bari yapma 😃 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen bari yapma 😃 O aralar başka bir kafa yaşıyordum. Araba kumandasını evin kapıya tutmalar açılmayınca pili mi bitti bunun diye durup bakmalar 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Bu aparatlar arabanın motor bölmesindeki müsaitliğe göre değişiyor. ona göre bakın alın derim. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Bekir Çelik yazdı: Merhaba arkadaşlar. Aracın filtrelerini kendim değiştiriyorum ama yağ filtresini aparat olmadığı için sökemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, kullandığınız bir ürün var mı acaba? Pense şeklinde, kelepçe şeklinde vs olanları var sanırım. Teşekkür ederim şimdiden. yag filtresinin yerini ve görselini paylasabilirmisin ona göre çözüm üretelim Yorum bağlantısı
Erkan Işık 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Bekir Çelik yazdı: Merhaba arkadaşlar. Aracın filtrelerini kendim değiştiriyorum ama yağ filtresini aparat olmadığı için sökemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, kullandığınız bir ürün var mı acaba? Pense şeklinde, kelepçe şeklinde vs olanları var sanırım. Teşekkür ederim şimdiden. yag filtresinin yerini ve görselini paylasabilirmisin ona göre çözüm üretelim , internetden bakdım tas tip filtre sökücü alacaksın kayış kemer tiplerle sökülmüyor zamanında ben aldım daha 1 tane sökemedim onla izeltaş almısdım birde , örnegi paylasıyorum aracına bir tane yag filtresi al onla sanayiye parçacılarda bakacaksın artık uyumlu olan bir de Tkol, boynu bükülen lokma ara uç birde tasın üstüne geçen 24-27 mi olur lokma ucu https://www.nalburcuk.com/urun/ceta-form-n14-027414-tas-tipi-yag-filtre-sokme-anahtari-aluminyum 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 19 Aralık 2021 Yazar Paylaş 19 Aralık 2021 Erkan Işık yazdı: yag filtresinin yerini ve görselini paylasabilirmisin ona göre çözüm üretelim , internetden bakdım tas tip filtre sökücü alacaksın kayış kemer tiplerle sökülmüyor zamanında ben aldım daha 1 tane sökemedim onla izeltaş almısdım birde , örnegi paylasıyorum aracına bir tane yag filtresi al onla sanayiye parçacılarda bakacaksın artık uyumlu olan bir de Tkol, boynu bükülen lokma ara uç birde tasın üstüne geçen 24-27 mi olur lokma ucu https://www.nalburcuk.com/urun/ceta-form-n14-027414-tas-tipi-yag-filtre-sokme-anahtari-aluminyum @Erkan Işık ustam, videonun tam şurasında görünüyor: Yorum bağlantısı
Recommended Posts