İçeriğe Yönlendir

2000 Model Polo 1.4 16 Valf Soğukken Tekleme Yapıyor


Ferhat Bakkal

Recommended Posts

Ferhat Bakkal

Arkadaşlar herkese merhaba. 

2000 model 1.4 16 valf polo araç aldım yaklaşık 2 ay önce ilk aldığım da tekleme sorunu yoktu daha sonra havalar iyice soğuyunca sanırım araç ısınmadan hareket edince tekleme yapmaya başladı ısınınca düzeliyor. Bujilerin olduğu alana cihazla ölçüm yaptı usta 1 ve 4 200 çıktı 2 ve 3 150 çıktı. Subaplar değişecek dedi birde çok su eksiltiyor ayda yaklaşık 1 litre. Ne yapabilirim sizce sorun nedir. Şimdiden çok teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ferhat Bakkal yazdı:

Bujilerin olduğu alana cihazla ölçüm yaptı usta 1 ve 4 200 çıktı 2 ve 3 150 çıktı. Subaplar değişecek dedi birde çok su eksiltiyor ayda yaklaşık 1 litre.

usta doğru yöntemi söylemiş , muhtemelne conta yanık

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ozgur Akmaz

konuyu görünce eski yıllarım aklıma geldi. benim 2003 senesinde 2000 model 1.4 16v highline arabam vardı. o yıllara göre gerçekten donanım olarak çok iyi bir arabaydı. ama benim başıma açtığı dertlerden dolayı en sonunda satmak zorunda kalmıştım. arabadan o kadar soğudum ki bir daha hayatım boyunca vw gurubu araçlardan hiç birini almadım. en son sabah servisten çıkardığım araba öğleden sonra motor bloğu parçalanıp beni yolda bırakınca artık yeter dedim. tabi bu aşamaya gelene kadar bana daha bir çok hiç başıma gelmemiş arızalar yaşatmıştı. buna rağmen zamanına göre hem yakışıklı, hem iyi kaçan hemde az yakan araba idi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...