İçeriğe Yönlendir

1.3 Multijet vs 1.6 Multijet Egea?

Emrah Korkmazz

Recommended Posts

Emrah Korkmazz

Kuzenim biraz limiti yükseltince makyajlı Egea'ya yöneldik ve 1.6 dizellerle ilgili emme manifoldu su kaçağı sorunuyla ilgili iyileştirme yapılmıştır diye düşünerek 130 beygir 1.6 dizel Egea'da karar kıldık.Kuzen Ordu'da yaşadığı için o bölgeyi bir taradım malum siteden ve 20binde hatasız 2021 model sedan Lounge+plus+güvenlik paket okyanus mavisi bir araç buldum 445bin TL'ye.Fiyatı da iyiydi emsallerine göre,hemen aradım kuzeni kaçırma bunu diye.Hemen gitti,ekspere soktu ve aracı aldı.20bin bakımı da yetkili serviste yeni yapılmış 3500tlye,bu da ekstrası oldu.Birkaç araç daha eklemiştim aynı opsiyonları olan favoriye,kuzen aldıktan bir gün sonra 30-40bin ekledi hepsi fiyatlara.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Emrah Korkmazz yazdı:

Kuzenim biraz limiti yükseltince makyajlı Egea'ya yöneldik ve 1.6 dizellerle ilgili emme manifoldu su kaçağı sorunuyla ilgili iyileştirme yapılmıştır diye düşünerek 130 beygir 1.6 dizel Egea'da karar kıldık.Kuzen Ordu'da yaşadığı için o bölgeyi bir taradım malum siteden ve 20binde hatasız 2021 model sedan Lounge+plus+güvenlik paket okyanus mavisi bir araç buldum 445bin TL'ye.Fiyatı da iyiydi emsallerine göre,hemen aradım kuzeni kaçırma bunu diye.Hemen gitti,ekspere soktu ve aracı aldı.20bin bakımı da yetkili serviste yeni yapılmış 3500tlye,bu da ekstrası oldu.Birkaç araç daha eklemiştim aynı opsiyonları olan favoriye,kuzen aldıktan bir gün sonra 30-40bin ekledi hepsi fiyatlara.

Hayırlı olsun, paketleri güzel denk gelmiş, gülerek binsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Selçuk Bakış yazdı:

Hayırlı olsun, paketleri güzel denk gelmiş, gülerek binsin.

Çok teşekkürler.Zaten paketleri yüzünden aldırdım.Şu an alınabilecek en dolu Egea.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

İyi bir tercih olmuş bence de, okyanus mavisi de ayrıca yakışıyor egeaya. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

İyi bir tercih olmuş bence de, okyanus mavisi de ayrıca yakışıyor egeaya. Hayırlı olsun.

Çok teşekkürler,evet renk çok güzel.

Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: renk çok iyi olmuş paketti de dolu hayırlı olsun

Teşekkürler abi,memlekete gidince bir ocakbaşına çek diyecem kuzene çünkü daha 1 hafta olmadan 445bine aldığı arabanın favoriye eklediğim emsallerinin fiyatları şu an 475-495 bandına çıktı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Korcan Güneş

Günlük işe git gel 200 km  ilçeye gidip geliyoruz bizi yolda bırakmayacak yakıt  ve sorunsuzluk öncelikli  hsngisi mantıklı  aklımda 1.6 vardı  4 kişi gidiyoruz ama yorumları okuyunca 1.3  daha mantıklı geldi kullansn arkadasların da yorumları önemli. Sizce hangisi.

Mevcut aracım 1.6 atmosferik motor 100hp fusion

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Korcan Güneş yazdı:

Günlük işe git gel 200 km  ilçeye gidip geliyoruz bizi yolda bırakmayacak yakıt  ve sorunsuzluk öncelikli  hsngisi mantıklı  aklımda 1.6 vardı  4 kişi gidiyoruz ama yorumları okuyunca 1.3  daha mantıklı geldi kullansn arkadasların da yorumları önemli. Sizce hangisi.

1.3 olanlar için daha sorunsuz deniliyor. Ayrıca tüketim olarakta daha mutlu eder sizi. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Günlük yol çok sağlammış bu arada. 

yakıt ve sorunsuzluk için toyota hibrit öneririm. 

çok uzun yıllar egr, turbo, zincir, kayış, kızıdırma, termostat vs derdi olmadan yağını değiştirip kullanırsınjz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

toyota hibrit öneririm. 

her gün 200 km o gürültüye insan dayanamaz

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Günlük yol çok sağlammış bu arada. 

yakıt ve sorunsuzluk için toyota hibrit öneririm. 

çok uzun yıllar egr, turbo, zincir, kayış, kızıdırma, termostat vs derdi olmadan yağını değiştirip kullanırsınjz

Hibritler uzun yolda tamamen motor gücünü mü kullanıyor yoksa elektrik motorundan da güç alıyor mu? Hibriti genelde kısa mesafe de daha iyi diye biliyorum ama yanılıyorsam kusura bakmayın. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Korcan Güneş yazdı:

1.6'ların şehir içi tüketimi çok fazla. Kronik problemi bir tek oksijen sensörü. 50bin'de bir temizlense bayağı idare eder.

1.3 ise maalesef biraz güçsüz ama tüketim olarak daha mantıklı.

Mehmet Yeter yazdı:

Hibritler uzun yolda tamamen motor gücünü mü kullanıyor yoksa elektrik motorundan da güç alıyor mu? Hibriti genelde kısa mesafe de daha iyi diye biliyorum ama yanılıyorsam kusura bakmayın. 

Elektrikten de destek alıyor. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...