İçeriğe Yönlendir

Araç Yıkama Fiyatları

Sani Gerşon

Araç Yıkama Fiyatları  

119 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

kum lazım kum.. dolgu yapıcez.

Meriç tarafı güzeldi en son :D kumdan kale sedde falan yaptıydık bir aralar, gerçi Demirel zamanındada yapmışlar :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Karcher de BABA15 indirim kodu ile %15 indirim var. Kod biraz tehlikeli geldi ama olsun :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Havza’da mı merzifon’da mı ne, köpük + yıkama toplam 30 lira. Sadece bu değil. Benzin istanbul’dan 1,5 lira ucuz. Total’di sanırım epeyce büyük bir istasyondu. 

istanbulda su köpük 100 lira valla. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Havza’da mı merzifon’da mı ne, köpük + yıkama toplam 30 lira. Sadece bu değil. Benzin istanbul’dan 1,5 lira ucuz. Total’di sanırım epeyce büyük bir istasyondu. 

Çakallı ile Kavak arası  Bayrak Total tesisleri ve Merzifon çıkışı Havza istikameti  Total tesisleri akaryakıt baya ucuz. Yıkamayı bilmiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İnan Çınar yazdı:

Çakallı ile Kavak arası  Bayrak Total tesisleri ve Merzifon çıkışı Havza istikameti  Total tesisleri akaryakıt baya ucuz. Yıkamayı bilmiyorum. 

Samsun'a falan giderken bende oradan alıyorum. Gaz falan uygun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Maden
İnan Çınar yazdı:

Dün oradan fulledim depoyu Ankara'ya gelirken. Köpük ve su 15  tl. Yakıtta %5 meslek indirimimde var Totalde. Ankara'da 20 tl lik köpük ve su var evin yakınında.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Kadıköy Göztepe kavşağındaki benzincide her biri 50 lira. 

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mahmut Yıldız

Burada benzinliklerde yıkama için su ve köpük 4 dakikası 35 lira.

Geçen bir yere girdim, lastik değişimi öncesi lastiklere su tutayım dedim, elim kirlenmesin. Bir su+ 1 köpük için 70 lira ödedim, kartı aldım, cihaza taktım, başladım ama  köpük sık sık bitmiyor. Ulen dedim yoksa suyun mu süresinden yedik. Neyse suya geçtim, su da bitmiyor. Tüm arabayı kaç kere yıkadım. Cihaza baktım, ekran net değil, okunmuyor. Bıktım artık tam bırakıyordum ki pompacı "abi onun süresi takılı kalıyor" demez mi. "Tahmin ettim, bırakıyordum" dedim çıktım. 

Benim en kısa zamanda akülü bir yıkama cihazı bulmam lazım. Gerekirse ilk kir için basınç yetmezse bir kerelik benzinliğe girerim, sonra jantmış, çift kovaymış geri kalanını dışarıda yaparım. Keşke biri şunu getirebilse, ne güzel olurdu.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bu markayı bahaus satıyor. daha geçen gün gördüm. özellikle yıkama ürününü görmedim ama epey çeşit vardı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

bu markayı bahaus satıyor. daha geçen gün gördüm. özellikle yıkama ürününü görmedim ama epey çeşit vardı.

Sitede bunu bulamadım. Türkiyede 24 barlık versiyonu var. 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Konya selçuklu üniversite’ye giden d300 yolu üstündeki PO’da köpük 30, yıkama 30 

biraz hız yapmışım ayıptır söylemesi

🤭

sinekler kelebekler yapışmış ön tarafa

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Oo rüzgara karşı 90 95 gidilmiş kesin. Sinek de rüzgarı arkaya alıp 40 yapsa şenliğe bak can pazarı :D

• Mutlu 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Silikon vadisinin göbeğinde yıkama 15 dolar. yani 600 TL Arka sokakta LinkedIn  öte yakada HP genel merkezi diğer tarafta Tesla eski fabrikası vs olan bir yer. 

Güzel olan aylık 24 dolara sınırsız yıkama hakkı. Bu kendin yıkama değil. normal yıkama.

image.png.24bcc0d7cb6169ac999a6a4653601779.png

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

yıkama 600-700 gibi tekirdağ da ki ev 100km kuyu ve su bol git gel 200 km 12 lt yakarım hem de arkadaşlarla okey oynamanın tadı bambaşka

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Bu fiyatlardan zarar görmemek icin cok guclu bir silahimiz var, yikamamak. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

Bu fiyatlardan zarar görmemek icin cok guclu bir silahimiz var, yikamamak. 

Su tasarrufu açısından da önemli. Ben 5 litre şişe tutuyorum bagajda... fırsat buldukça 5 litreik yıkıyorum bazen önünü bazen arkasını tek kapıyı üstünü vs. 

taksitli yıkama modeli. 

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün iki araç yıkadık. Tabanca emişine 19lt damacana bağladım. Hemen bitti. Bir araç 60-70 tl su harcıyor. İki araç 150 lt diyelim. Yıkama malzemeleri harcanan enerji filan hesaplamalı.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

6 ayda bir araba yıkarım. 132 tane kırlangıç kakası var şuan en az. Yıkamacıya asla para vermem. İçinide şarjlı süpürge ile temizlerim bitti.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Oo rüzgara karşı 90 95 gidilmiş kesin. Sinek de rüzgarı arkaya alıp 40 yapsa şenliğe bak can pazarı :D

bugün keşke gazi koşusuna kupon yapsaydın :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

biraz hız yapmışım ayıptır söylemesi

hislerini öğrenebilir miyim kbb doktoru ne dedi :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Dağ başında boşa akan suda yıkarım ortalama 4-5 kova su gider, makinede şarjlı, içini çakmaklıktan süpürürüm. Maksat keyif almak ve yalnız başına yıkamak 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

hislerini öğrenebilir miyim kbb doktoru ne dedi :D

çok yüksek süratten örs, lokma, anahtar kemiklerimin dengesi bozulmuş. 3 sene daha hız yapma dedi :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

6 ayda bir araba yıkarım. 132 tane kırlangıç kakası var şuan en az. Yıkamacıya asla para vermem. İçinide şarjlı süpürge ile temizlerim bitti.

Az yıkama boya ömrünü çok uzatıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...