Muhittin Kaplan 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 2013 2014 yılında bir konudan ötürü ceza aldık. Bu olay 2019 a kadar sürdü. 2019 yılında "lanet gitsin uğraşamayacağım ödeyeyim" dedim. Ödemeler sürerken 2020 yılında yapılandırdım. Ödemeye devam ediyorum. Bugün tebligat gelmiş, borcun var öde. Tarih 2013 2014 yılına ait, belgenin oluşturulma tarihi 08/2019. Postaya verilme tarihi 15/06/2022.Bana bugün geldi. Dedikleri borç gib.gov.tr de görünmüyor.(Zaten yapılandırdım). Nasıl olur anlamış değilim. Hiçmi kontrol edilmez hiç mi bakılmaz ? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardım ederse sevineceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 çok benzeri oldu, yapılandırmam vardı , kağıt geldi , gib gov da yok, daireye gittim, çözemedim, pandemi zamanı içerde çok kalmadım, cezası ne ise öderiz, anlamadım nasıl nerden niçin oluştu ne borcu ise? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: çok benzeri oldu, yapılandırmam vardı , kağıt geldi , gib gov da yok, daireye gittim, çözemedim, pandemi zamanı içerde çok kalmadım, cezası ne ise öderiz, anlamadım nasıl nerden niçin oluştu ne borcu ise? Takibe düşmüşüz, hapise atarım diyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Vergi olayı ülkemizde sıfırdan ele alınıp yapılandırılması gereken bir sistem. Evraklarınızı alıp ilgili vergi dairesine gidip çözmekten başka yol yok gibi. O da zor yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Takibe düşmüşüz, hapise atarım diyor. mektup yollarız? görülmüştür damgalı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Ben ev kredisini başka bankaya taşıdım ev alıp tapu harcı yatırmamışsın diye uzlaşma bürosuna çağırdılar.. ? Nasıl becerdin diye sordu memur, aldığım şu evi gösterin anlatayım dedim.. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Ben ev kredisini başka bankaya taşıdım ev alıp tapu harcı yatırmamışsın diye uzlaşma bürosuna çağırdılar.. ? Nasıl becerdin diye sordu memur, aldığım şu evi gösterin anlatayım dedim.. o da bir şey mi, kat irtifakı kurduktan sonra belediyeden proje üstünde bağımsız numaralarını değiştirdiler. Sözleşmede 14. bağımsız bölümü alması gereken adam 15’de oturuyordu. elindeki tapu da 16. Sonra lisanslı harita kadastrodan düzeltme yaptılar. Banka kredisi 13’e çıktı.?? 6 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 girdim e devletten gib.gov.tr ye Bakıyorum bakıyorum,2020 de borcu yapılandırmışım. üç aşağı beş yukarı bunların bana gönderdiği borç kadar yapılandırma yapmışım. Bakalım yarın bir telefon açayım zira İzmir de Vergi dairesi. Zaten ondan sonra da eskişehir VD ne geçmiş alacak verecek. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: girdim e devletten gib.gov.tr ye Bakıyorum bakıyorum,2020 de borcu yapılandırmışım. üç aşağı beş yukarı bunların bana gönderdiği borç kadar yapılandırma yapmışım. Bakalım yarın bir telefon açayım zira İzmir de Vergi dairesi. Zaten ondan sonra da eskişehir VD ne geçmiş alacak verecek. Muhittin bey aynı durumu eşimin KYK borcu olarak yaşadık. Hatta konusu vardı. O da seneler öncesinden kalma görünüyor ama düzenli ödendi hatta yapılandırmalı idi. E devlette ivd de vergi dairesinde görünmüyor. En son memurla görüştüm. Sıkıntı yok önemsemeyin dedi. Gelen kağıtta hapis mapis yazıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 2017de kyk borcunu peşin ödeyen kuzenime 2020de borcunu öde diye tebligat gelmişti. Benzer işler. Bişey çıkmaz. Burası Türkiye, olur öyle. Ha yine içine kurt düştüyse vd'ye gidip memurla görüşün, sıkıntı yok olabiliyor böyle minvalinde benzer bir cevap verir zaten. Sonuçta ödeme düzenli yapılıyorsa korkacak birşey yok ortada. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 benimde 2016 dan araba vergi borcum var görünüyor.Ben sattıktan 2 dönem sonraki verigisi.Ben ödemiyorum,onlarda istemiyor.Zamlanıp duruyor Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: benimde 2016 dan araba vergi borcum var görünüyor.Ben sattıktan 2 dönem sonraki verigisi.Ben ödemiyorum,onlarda istemiyor.Zamlanıp duruyor Bu durum biraz farklı. Borcun var, öde yoksa alırım diyor. Gerçi üzerine hiç düşmesem mi yahu, tüm bunlar hanımın adına 20 Haziran 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Bugün tebligat gelmiş, borcun var öde. Tarih 2013 2014 yılına ait, belgenin oluşturulma tarihi 08/2019. Postaya verilme tarihi 15/06/2022.Bana bugün geldi. Dedikleri borç gib.gov.tr de görünmüyor.(Zaten yapılandırdım). Nasıl olur anlamış değilim. Hiçmi kontrol edilmez hiç mi bakılmaz ? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardım ederse sevineceğim. Ödeme emirleri çıkarılır ve posta masrafı için ödenek beklenir. Ödenek bulununca gönderilir. Devlet bu, alacağını unutmaz, acele etmez. Ansızın elir Yapılandırdığın borç olduğundan emin ol. Tahakkuk numarası vardır. Ona bak. Aynısı ise yırt at. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 08/2019 tarihinde borcun zaman aşım süresi durdurulmuş... Dosya havuza atılmış, ve görevli memur her kimse artık havuza elini daldirmiş ve sizin dosyanızı bulmuş... Kısacası memur işini yapmış, ama sizin bunu yapilandirip yapilandirmadiginiza bakmamiş ki bakmak gibi huylarıda yoktur... İlgili vergi dairesine, yapılandırma dökümlerinizle birlikte gidin, iş veren servisi ile görüşün... Fazla ertelemeyin hesaplariniza bloke koymasınlar... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Takibe düşmüşüz, hapise atarım diyor. Taahhütte bulunur da ödemezsen yatarsın. Hiç bir şey yapmazsan bir şey olmaz. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Bu durum biraz farklı. Borcun var, öde yoksa alırım diyor. Gerçi üzerine hiç düşmesem mi yahu, tüm bunlar hanımın adına Eşinize bu durumu Delux 5 Yıldızlı Otelde tek başına tatil kazandın diye yutturabilirseniz ne ala... Ama sonrasında... Neyse sonrasini konusmak bile istemiyorum... Zaten sonrasın da mali işlemler degil, hukuki işlemler başlar ki o konuya Cem abi bakiyor... Boşanma, nafaka falan yani... 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ödeme emirleri çıkarılır ve posta masrafı için ödenek beklenir. Ödenek bulununca gönderilir. Devlet bu, alacağını unutmaz, acele etmez. Ansızın elir Yapılandırdığın borç olduğundan emin ol. Tahakkuk numarası vardır. Ona bak. Aynısı ise yırt at. Hangi borçları yapılandırdığımı bulamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Muhtemel borç yok diyecekler, yapılandırılmamış geçmiş dönem borcunu icra haciz için bu kadar bekletmezler. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Güzel ülke ya burası. Durup dururken mutlu edebiliyor insanı. Acaba icralık mıyım ki derken borçsuz çıkmak. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Borç yokmuş. Eşeği önce kaybettin sonra buldun.. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Ödenmemiş 10 kuruş bir borç kalmış. Ödemeleri ailem takip ediyordu, 30 binlik ödemeden 10 kuruşluk bir borç kalmış, o da memur üşengeçliği. Para bozmamak adına kısmi ödeme almış. Eve taahhütlü gelen ihbar mektubu ile borcu faizli olarak 47 kuruş ödedik. Öderken sordum, mektup bedeli ne kadar diye. 8-9 lira falandı. Saygılarımı iletip çıktım. Ben 1 lira ödedim ama üstü kalsın sonra lazım olur diye. Makbuzu da 1 lira olarak almıştım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir şey yapmazsan bir şey olmaz. Sevdim bu taktiği... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Güzel ülke ya burası. Durup dururken mutlu edebiliyor insanı. Acaba icralık mıyım ki derken borçsuz çıkmak. iban yolluyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts