İçeriğe Yönlendir

Focus’u Nasıl Bilirdiniz?

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

amerika için o mondeo kasa ama durum karışık diego

Bugüne kadar karışmamış da bugün mü karışmış? 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

ford tüketiciyi suçlamış. Takep olmadığı için EV araç üretmekten vazgeçiyoruz veya azaltıyoruz demiş. 

yani şey diyememiş. Biz beceremiyoruz

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ford tüketiciyi suçlamış. Takep olmadığı için EV araç üretmekten vazgeçiyoruz veya azaltıyoruz demiş. 

Bence tüketiciyi okuyamıyorlar. 2010 yılındaki büyük küçülmeden sonra her yıl azalan satışları var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hangi ford? link alalım 

Tamer Topaç yazdı:

her yıl azalan satışları

hangi ford? binek mi ticari mi?  bence de 2010 a kadar yanlış yapmıştı otosan. diğer ford ayrı konu

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur Demir yazdı:

ilk defa 2001 focus ST130 kullandım bir dönem, sonrasında 2011 itibari ile şirket aracım 2022 yılına kadar hep focustu. en fazla son kullandığım 2018 model trendX di diğerleri her yıl değişirdi. son kullandığım 1.5tdci motorluydu. 4 yıl 140k km yaptım. standart bakım harici hiç bir şeyi değişmedi yapılmadı tamir olmamıştı. 

Keşke Focus devam etse. şirket aracı olarak daha iyisi gelmedi gelmeyecek. (sınıf farkına bir şey diyemem) , farklı şirkette clio kullandım, sonra taigo. buraya geri dönünce yine focus aldım ama 3 ay sonra yenileme adı altında değiştirdiler. otm olduğundan ses çıkarmamıştım Egea Cross Wagon'a . 100k km yi geçtim şimdi ve 3 kez disklerim değişti. yine titreşim yapıyor frene basınca. traktör gibi zaten. aracın içinde de telefonla bağırarak konuşuyorum uzun yolda, yalıtım o derece iyi :)

Neyse muhtemelen megane geliyor 1.3tce touch donanım. o da gelsin karar vereceğim. hala zirvede Focus var. otm olsa 20sene kullanırdım. (şirket yeni otmlerden almadı, F/P geride kaldı maalesef)

Megane geldi 1.3tce 140hp Touch donanım. 2024 model 69bin kmde. şirket içinde başka bir yönetici arkadaştaydı, o işten ayrılınca benim egea crossun da titreşim sorununu çözemeyince bunu aldım. 2026 sonunda tekrar değişecek muhtemelen 1-1,5 yıllık bir beraberliğimiz olacak. 

3 gündür beraberiz. 

Kesinlikle Focus hala 1ci sırada

image.png.9118be98328511c6600cbd31d12e0174.png

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...