Çağlar Bayur Çarşamba 10:46 Paylaş Çarşamba 10:46 Mehmet Ozyurek yazdı: Valla konuya çok uzağım.. Ne ki o o benzinden tasarruf ettiği meblağı kaveye gömüyor, bardağı 50 tl ye gelir amortisman hariç 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 20:53 Paylaş Çarşamba 20:53 bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 20:57 Paylaş Çarşamba 20:57 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. İşyerine yeni geldi bu kahveden, içenler memnun, ayda yılda bir kahve içtiğim için paket bitene kadar kahveye ara verdim 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 07:31 Paylaş Dün saat 07:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. Önce savrum sonra kavrum Selçuk Bakış yazdı: İşyerine yeni geldi bu kahveden, içenler memnun, ayda yılda bir kahve içtiğim için paket bitene kadar kahveye ara verdim Ne olacak ki, kavururken bütün zararlı şeyler ölmüştür. Ben de mangalda öyle yapıyorum. Bezen yıkanması gereken bazı şeyleri sıcakla dezenfekte edip kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:52 Paylaş Dün saat 07:52 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. Deve diye duymuştum.. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 08:16 Paylaş Dün saat 08:16 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. Mehmet Ozyurek yazdı: Deve diye duymuştum.. Yanılmıyorsam Misk Kedisi deniyor bu arkadaşlara. Belki alternatifi vardır 😂 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. Kopi Luwak kahvesi adı, ne fakir fakir tanımlamalar yapıyorsun Ben içtim o kadar matah bişey değil, aroması azdı belki de 23 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Şu resmi gördükten sonra pekte içesim gelmedi. Mahmut Yıldız yazdı: Önce savrum sonra kavrum Ne olacak ki, kavururken bütün zararlı şeyler ölmüştür. Ben de mangalda öyle yapıyorum. Bezen yıkanması gereken bazı şeyleri sıcakla dezenfekte edip kullanıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Amaç ne? Aromamı kapitalist düzenden hep böyle oluyor emmi 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bununla filtre, amerikano,cappicino, espresso, hepsini yaparsın. (esasında espresso yapar, süt katarsan cappicino, su katarsan amerikano olur ) biraz zahmetlidir ama iyi makinadır. https://m.n11.com/urun/delonghi-ecp-3531-manuel-barista-tipi-espresso-makinesi-inox-193751 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bali’de kahveleri bu sıçanlara yedirip arkadan çıkan kahveleri kavurup satıyorlarmış. Nasıl sıçan bu ya evlense çocuğu olur. Mehmet Ozyurek yazdı: Amaç ne? Aromamı Bağırsaktaki floranın mide asidinin verdiği aroma. Mokka da öyleydi sanırım. Fil. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Amaç ne? Aromamı Kahvenin kavrulma yöntemi değişik. Hayvanın midesinin asidiyle kavruluyor önce. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts