İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Pompası


Selim Ertürk

Recommended Posts

Selim Ertürk

Merhaba arkadaşlar, geçen yaşadığım sorundan sonra başka bir ustaya gittim direksiyon basınç müşürü değişttirttim, ford servisinde yetişmiş vs. diyerekten ve oto parçacısının tavsiyesi üzerine.

 

Müşür değiştikten sonra hidroliği çok koymuş, kapağa kadar doldurmuş kapak kapalıyken yandan sızdırıyordu. Tabi ben bunu yeni fark ettim.

Bir iki gün önce direksiyonu çevirince ve az gaz verince uuvp diye bir ses gelmeye başladı sağ taraftan, v-kayışı yeni değişti. termostat ile beraber. Direksiyon pompasının kayışı değişmedi.

Direksiyon hidroliğine baktım full doluymuş. eczaneden bi enjektör alıp max seviyesine kadar düşürdüm ama o ses devam ediyor.

Pompa bozulmuşmudur ne yapmamı önerirsiniz?

Bozuk değiştiriyoruz, sağlamı da bozuluyor çok sinir bozucu bir olay oldu artık. Şansmıdır nedir, adam gibi bir ustaya denk gelemedim.

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Benim arabada da direksiyonu çevirince aynı uğultuyu yapıyor usta pompa gitmek üzere dedi müsait bi zamanda değiştirecem inşallah 

Yorum bağlantısı
Selim Ertürk

Cevap için teşekkür ederim, geçmiş olsun, bizim ki de gitti yada gidiyor. Bakalım ne olacak, anadolu yakasında bir usta bulmam lazım, önerinize açığım, teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...