Cihat Küçükay 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Çok geçmiş olsun, büyük badire atlatmışsınız. Bagaj kapağı konusunda gereken yorumlar gelmiş. Kapakta eğrilme yoksa hırsızlık girişimi olmayabilir, siz açık unutmuş olabilirsiniz. Kilide bakın, gevşeme yoksa sorun olacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Ben de 6-7 sene evvel bel fıtığı ameliyatı oldum, dr 20 gün gibi istirahat vermişti. Arabamı sokakta otopark olarak ayrılmış kaldırıma parketmiştim, bastonsuz yürüyemiyorum.. Yürüyüş yapayım diye çıktım sokağa arabamın yanına gelirken fısss diye ses geldiğini farkettim. Yaklaşmamla lastiğime daha henüz sivri bi cisim sokulduğunu gördüm. 3-4 dakika içinde lastik indi tümden. O sakat belimle 2-3 gün sonra inip lastiği değiştim ama canım çıkmıştı .. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. Bagaj açık kalmıştır, kapatınca kapandıysa sorun yok demektir. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bazen dalgınlığa gelebiliyor böyle şeyler, kapıyı tam kapatmadan kilitleyip gittiğim çok olmuştur. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Deniz geçmiş olsun. Safra ve içeride bilimum bazı organları eksik biri olarak diyeyim yemeğine dikkat et daima. Araç bagajı otomatik ise acaba düşük akü gerilimi ile açılmış olmasın? Land öyle mesela. Akü çok bitik ise kısa devre sanıyor sistem. Yani kaza vs. Arka camı indiriyor tamamen kaçış yeri olarak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Geçmiş olsun, bagaj kapağı için her şey yazılmış, siz büyük bir hadise atlatmışsınız, gerisi önemli değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 (düzenlendi) Çok geçmiş olsun, o safra kesei taş ve çamurlaşma sebebiyle hastaneye yatan ama ameliyat edilmeyen, karnından dren takılan sonrası dahada kötüleşen dayımı tamamen doktor hatası ve başka dolaylı sebeblerden kaybetmiştim, hiç unutmuyorum, ucuz atlatmışsın, tekrar geçmiş olsun... 10 Ocak 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok geçmiş olsun. Ölümden dönmüşsünüz. O halde uçağa binecek cesareti ben bulamazdım kendimde. Bence semptom ve hastalıklar adlı herkesin kolayca ulaşabildiği web siteleri kurulmalı. Sizin yazdığınız gibi semptom ve sonuç yazılarını okumak hoşuma gidiyor. Atıyorum tüm hastalıklarla alakalı 5 semptom olsun. Bunlardan 2’si bizde var. İkisini seçince birkaç ayrıntılı seçmeli seçenekler çıkıyor. Onları seçip hangi hastalığın olma ihtimali yüksek diye sonuç çıkarıyoruz. Gelecekte yapay zeka doktorluk böyle bir şey olacaktır sanırım. Doktorlar ise daha çok fiziksel müdahalede çalışacaklardır. Ayrıca yapay zekanın koyduğu teşhisi kontrol edeceklerdir. Eskiden evimin doktoru diye bir kitap vardı (ben çocukken). Semptomları katalogdan buluyordunuz, Var yok hesabıyla sizi farklı noktalara yönlendiriyordu. Atıyorum 5 belirtiden 4ü varsa bu olabilir diye hastalık teşhisi vardı içinde. Ama bu dediğim 30 sene öncesinde okuduğum şey. Hadi 10 sene önce de peder almış olsun, 40 diyelim. Cem Işık yazdı: Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Ben de 6-7 sene evvel bel fıtığı ameliyatı oldum, dr 20 gün gibi istirahat vermişti. Arabamı sokakta otopark olarak ayrılmış kaldırıma parketmiştim, bastonsuz yürüyemiyorum.. Yürüyüş yapayım diye çıktım sokağa arabamın yanına gelirken fısss diye ses geldiğini farkettim. Yaklaşmamla lastiğime daha henüz sivri bi cisim sokulduğunu gördüm. 3-4 dakika içinde lastik indi tümden. O sakat belimle 2-3 gün sonra inip lastiği değiştim ama canım çıkmıştı .. Onu bekliyordum zaten. Kaldı ki çok saçma bir muhitte yaşamamama rağmen her arabamdan bir takım parçalar eksildi, zarar verildi. Fiesta'nın çelik bijonlarını sökmüşlerdi bir gece. Megane'da bir uyandım pencere rüzgarlıkları yok, tertemiz almışlar. Bunda da arabaya vurup kaçanlara zaten alıştım da geçen yine tek tarafta 2 eksik bijon vardı. Manyağın birine denk geliyorum ama hala çözemedim Servet Aydın yazdı: Deniz geçmiş olsun. Safra ve içeride bilimum bazı organları eksik biri olarak diyeyim yemeğine dikkat et daima. Araç bagajı otomatik ise acaba düşük akü gerilimi ile açılmış olmasın? Land öyle mesela. Akü çok bitik ise kısa devre sanıyor sistem. Yani kaza vs. Arka camı indiriyor tamamen kaçış yeri olarak Valla Honda City'de öyle teknoloji var mı bilmiyorum. Araba düşük şarj uyarısı vermedi, marşa basınca aldı. Takipteyim. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Çok geçmiş olsun, o safra kesei taş ve çamurlaşma sebebiyle hastaneye yatan ama ameliyat edilmeyen, karnından dren takılan sonrası dahada kötüleşen dayımı tamamen doktor hatası ve başka dolaylı sebeblerden kaybetmiştim, hiç unutmuyorum, ucuz atlatmışsın, tekrar geçmiş olsun... Ben de doktor umursamazlığından ve başka hastaneye gitmeme inadından kaybettim pederi benzer şekilde. Sürekli tıkalı safra pankreas kanserini tetiklemiş. Kanser testi yapmalarını istememe rağmen 1 ay akut pankreatit tedavisi yapıp, sonra eve gönderip, 2 hafta sonra sarılık olunca başka doktorun dikkatiyle kanser tanısı konmuştu. Zamanında doktor kendisine önerdiğimiz testi yapsaydı belki kurtulabilirdi çünkü kanseri hala erken evreydi o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Çok geçmiş olsun..Ben de kontrol için gittiğimde karın ultrasonu çeken doktor farketmişti..Safra kesen çamur dolu ve bu çok tehlikeli..Hemen eve git pijamanı terliğini al gel yatışını yapıyorum dedi..Ertesi gün ameliyat oldum..Ağır yiyecekler ve bazı sebzeler hala dokunuyor. Kırmızı eti çok dikkatli yiyorum..Biraz fazla kaçırırsam karın ağrısı ve mide bulantısı yapıyor.Cebimde daima naneli şekerle gezerim.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Geçmiş olsun. Safra kesesinden ben de çok çektim. Sonunda acil ameliyat oldum. Açık ameliyat yaptı doktor. Karın kasları kesildiği için çok zor oluyor. 2 ayda zor kendime geldim. Ki o zaman 30lu yaşlardaydım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Deniz geçmiş olsun. Safra ve içeride bilimum bazı organları eksik biri olarak diyeyim yemeğine dikkat et daima. Bu bildiğimiz hal, senin dikkat etmiş halin mi ? tutmasak kuzuyu komple komple indirteceksin tandıra.. Deniz Kom yazdı: Kaldı ki çok saçma bir muhitte yaşamamama rağmen her arabamdan bir takım parçalar eksildi, Bugün C5 grubunda okudum.. Sis farlarını çalmışlar.. Başka bir C5'in de sağ yan ayna önündeki kapağı çalmışlar.. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sis farlarını çalmışlar tamponu sökmeden çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Geçmiş olsun.Safra ah safra beni 5 yıl süründürdü farkına varana kadar 5-6 defa acile gittim yoğun ağrıdan... iğne serum gönderiyorlardı(o esnada onlarca doktor baktı safradan şüphelenen olmadı hep miğdeye odaklandılar ulturasonla baksalar anlaşılması zor bir şey de değilmiş) ben de iyileşince peşine düşmüyordum genelde mideme ve böbreklere vuruyordu yemek yemeye korkuyordum safra aklımıza gelmedi ama ağrıyı tarif edemem en sonuncuda öleceğim sandım o kadar şiddetli ertesi gün tamam bu sefer peşini bırakma dedim özele gittim doktor yürüyüşümden anladı neredeyse acil ameliyata aldı çok şükür kurtuldum.kişiden kişiye değişiyor ağrı sızı ama önemsemek lazım sonu kötü olabilir..tekrar geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu bildiğimiz hal, senin dikkat etmiş halin mi ? tutmasak kuzuyu komple komple indiriceksin tandıra Oraları şaapma. Tedavi maksatlı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Arka camı indiriyor tamamen kaçış yeri olarak Demiyor ki alet sürekli bozuluyor, camı açıyor, onun yerine kaçış yeri vs. Sat sen onu. 50 keş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts