İçeriğe Yönlendir

S-Max & Galaxy Mondeo Mk4 Kızdırma Buji Işığı Yanmıyor Çözüldü


Mustafa Yanar
Çözüme git Mustafa Yanar tarafından,

Recommended Posts

  • Çözüm
Mustafa Yanar

Arkadaşlar aracımda kontağı açınca yanan lambalardan kızdırma bujisi işareti çıkmıyordu daha önceleri bu işaret görülmesine rağmen son zamanlarda göremeyince araştırmaya girdim ve yol bilgisayarından yardım kısmındaki tiki kaldırdığımız zaman artık kızdırma bu işaretinin kontağı açınca göründüğünü söyleyebilirim.

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hikmet Türker

Merhaba;

Benim aracımda da aynı şekilde yardım tikini kaldırınca kızdırma uyarı ışığı yanıyor fakat başka araçlarda olduğu gibi bir müddet yanmıyor. Frene basmadan düğmeye basıyorum diğer tüm ışıklar ile birlikte yanıp bir kaç saniye sonra sönüyor. Ön ısıtma yaptığı sürece yanması gerekmez mi acaba? 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

8 saniye falan yanıyor, amaç ilk çalıştırmada silindirin içini ısıtmak. yüksek akım çekiyor. Daha uzun çalışması zararlı olabileceği için olabilir. Ayrıca araç çalıştıktan sonra da yerine göre devreye girip çıkıyor ama öyle uzun süre çalışır halde kalmıyor. Göstergedeki ışık sistemi çalıştığını gösteriyor devreye girip çıktıkça tekrar yanmıyor onu ancak bilgisayara bağlayıp cihazda devreye girip çıktığını görebilirsiniz. usta test etmişti devreye girip çıkıyordu gaz verdikçe.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...