Çağlar Bayur Cumartesi 18:12 Paylaş Cumartesi 18:12 çok güzel, tetler tamamlanmış yani , satışa sunulması için gerekli olan. bir de fiyatı orada nasıl daha ucuz onu anlamadım ben, ithal etmiyoruz ki bizde satılanları gümrük var diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:40 Paylaş Cumartesi 19:40 Çağlar Bayur yazdı: çok güzel, tetler tamamlanmış yani , satışa sunulması için gerekli olan. bir de fiyatı orada nasıl daha ucuz onu anlamadım ben, ithal etmiyoruz ki bizde satılanları gümrük var diyelim. ötv var. Antalyada 50 binlik tatili almanlar 15 bine alıyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:46 Paylaş Cumartesi 19:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ötv var. corolla hybritte ötv yok o zaman? zira rakamları çok yakın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 21:02 Paylaş Cumartesi 21:02 Çağlar Bayur yazdı: bir de fiyatı orada nasıl daha ucuz onu anlamadım ben, ithal etmiyoruz ki bizde satılanları gümrük var diyelim. Bu ülkede kitapta bile %20 ÖTV var diye biliyorum. Yok öyle yerli diye ucuza arabaya binmek. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 21:41 Paylaş Cumartesi 21:41 Çağlar Bayur yazdı: corolla hybritte ötv yok o zaman? Başka şeyler de yok. O konuya girmek istemiyorum şimdi. İşler karışıyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 21:45 Paylaş Cumartesi 21:45 Bir aracın AB'de satılabilmesi için bildiğim kadarıyla EuroNCap'e girmesi gerekiyor. Girmiş mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 03:24 Paylaş Dün saat 03:24 Euroncap bildiğim kadarıyla bir aracın bir ülkede satılması için zorunlu değil. Ncap bağımsız gönüllü bir kuruluş. Başka tip onay belgeleri var. Onları alması lazım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:54 Paylaş Dün saat 14:54 Togg almanya satış fiyatı 31.200 euro 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kendi üretimine kendi ülkesinde ötv uygulayan, kendi ülkesine 2.200.000 liraya satarken dış ülkeye 1.450.000 liraya satan başka ülke var mı? Satıcı, alıcıları el gibi görürse, alıcı da ister istemez yerliliğine bakmadan kriterlerine, bütçesine uyanı alır. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kendi üretimine kendi ülkesinde ötv uygulayan, kendi ülkesine 2.200.000 liraya satarken dış ülkeye 1.450.000 liraya satan başka ülke var mı? Satıcı, alıcıları el gibi görürse, alıcı da ister istemez yerliliğine bakmadan kriterlerine, bütçesine uyanı alır. Poliçe alırken ben de artık böyle yapucam. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim anladığım devletimiz dedi ki Ben de bu kadar elektrikli aracın şarjını destekleyecek alt yapı yok, siz çok hızlı gidiyorsunuz, azıcık durun. Sen istiyor yerli elektrikli araba, verecek ötv. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Önder Özcan yazdı: Poliçe alırken ben de artık böyle yapucam. Poliçenin ve hizmetin en iyisi bende zaten.. Fayda/Maliyet hesabından yine öne çıkarım.. Ama ben sana ötv uygulamıyorum. Mahmut Yıldız yazdı: Benim anladığım devletimiz dedi ki Ben de bu kadar elektrikli aracın şarjını destekleyecek alt yapı yok, siz çok hızlı gidiyorsunuz, azıcık durun. Sen istiyor yerli elektrikli araba, verecek ötv. Bence, araba üretmektense ötv'li benzin satarım, yada ithal otomobilden ötv alırım daha iyi demiş de olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Poliçenin ve hizmetin en iyisi bende zaten.. Fayda/Maliyet hesabından yine öne çıkarım.. Ama ben sana ötv uygulamıyorum. Bence, araba üretmektense ötv'li benzin satarım, yada ithal otomobilden ötv alırım daha iyi demiş de olabilir. Keçinin mesajını gördün. Keçi bana daha faydalı gibi geldi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yakında matrah düzenlemesi yapıp onu aşağıya çekerler gene bunlarda 2000-2100 bandına oturur. Öngörü desen var shdjdjfj Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Mertol Kip yazdı: Öngörü desen var shdjdjfj Daha cok bile bile lades. Yorum bağlantısı
Recommended Posts