İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Çağlar Bayur

çok güzel, tetler tamamlanmış yani , satışa sunulması için gerekli olan. bir de fiyatı orada nasıl daha ucuz onu anlamadım ben, ithal etmiyoruz ki bizde satılanları gümrük var diyelim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

çok güzel, tetler tamamlanmış yani , satışa sunulması için gerekli olan. bir de fiyatı orada nasıl daha ucuz onu anlamadım ben, ithal etmiyoruz ki bizde satılanları gümrük var diyelim. 

ötv var. 

Antalyada 50 binlik tatili almanlar 15 bine alıyormuş

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ötv var. 

corolla hybritte ötv yok o zaman? zira rakamları çok yakın

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

bir de fiyatı orada nasıl daha ucuz onu anlamadım ben, ithal etmiyoruz ki bizde satılanları gümrük var diyelim. 

Bu ülkede kitapta bile %20 ÖTV var diye biliyorum. 
Yok öyle yerli diye ucuza arabaya binmek. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

corolla hybritte ötv yok o zaman?

Başka şeyler de yok. O konuya girmek istemiyorum şimdi. İşler karışıyor :)  

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bir aracın AB'de satılabilmesi için bildiğim kadarıyla EuroNCap'e girmesi gerekiyor. Girmiş mi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Euroncap bildiğim kadarıyla bir aracın bir ülkede satılması için zorunlu değil. Ncap bağımsız gönüllü bir kuruluş. Başka tip onay belgeleri var. Onları alması lazım

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kendi üretimine kendi ülkesinde ötv uygulayan, kendi ülkesine 2.200.000 liraya satarken dış ülkeye 1.450.000 liraya satan başka ülke var mı?

Satıcı, alıcıları el gibi görürse, alıcı da ister istemez yerliliğine bakmadan kriterlerine, bütçesine uyanı alır. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kendi üretimine kendi ülkesinde ötv uygulayan, kendi ülkesine 2.200.000 liraya satarken dış ülkeye 1.450.000 liraya satan başka ülke var mı?

Satıcı, alıcıları el gibi görürse, alıcı da ister istemez yerliliğine bakmadan kriterlerine, bütçesine uyanı alır. 

Poliçe alırken ben de artık böyle yapucam.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Benim anladığım devletimiz dedi ki

1. Ben de bu kadar elektrikli aracın şarjını destekleyecek alt yapı yok, siz çok hızlı gidiyorsunuz, azıcık durun. 
  2. Sen istiyor yerli elektrikli araba, verecek ötv.
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Poliçe alırken ben de artık böyle yapucam.

Poliçenin ve hizmetin en iyisi bende zaten.. Fayda/Maliyet hesabından yine öne çıkarım.. 

Ama ben sana ötv uygulamıyorum. :)

Mahmut Yıldız yazdı:

Benim anladığım devletimiz dedi ki

1. Ben de bu kadar elektrikli aracın şarjını destekleyecek alt yapı yok, siz çok hızlı gidiyorsunuz, azıcık durun. 
  2. Sen istiyor yerli elektrikli araba, verecek ötv.

Bence, araba üretmektense ötv'li benzin satarım, yada ithal otomobilden ötv alırım daha iyi demiş de olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Poliçenin ve hizmetin en iyisi bende zaten.. Fayda/Maliyet hesabından yine öne çıkarım.. 

Ama ben sana ötv uygulamıyorum. :)

Bence, araba üretmektense ötv'li benzin satarım, yada ithal otomobilden ötv alırım daha iyi demiş de olabilir. 

Keçinin mesajını gördün. Keçi bana daha faydalı gibi geldi.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mertol Kip yazdı:

Yakında matrah düzenlemesi yapıp onu aşağıya çekerler gene bunlarda 2000-2100 bandına oturur. 

Öngörü desen var shdjdjfj

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mertol Kip yazdı:

Öngörü desen var shdjdjfj

Daha cok bile bile lades. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Keçinin mesajını gördün. Keçi bana daha faydalı gibi geldi.

Keçiler tepsin seni. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Cihangiroğlu
  • Yeni Oluştur...