İçeriğe Yönlendir

TOGG Konusu

Süleyman Can

Recommended Posts

Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

şuna zoe deki motoru taksınlar alalım 

Bence zoe sehiricinde gayet basarili bir alet. Gunluk mesafen 100 km yi gecmiyorsa alinir. Sadece neden 5 kapili oldugunu anlayamiyorum, yap 3 kapi kıza diye alip kendimiz binelim :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

Gunluk mesafen 100 km yi gecmiyorsa

200-300 giden var her gün vızır vızır 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

O anlamda demedim, menzili uzun olabilir, kisa mesafelerde kullanma anlaminda. Uzun yola cikilmaz bu aletlerle, her tarafin uyuşur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

. Uzun yola cikilmaz bu aletlerle

corsa :unsure2:?

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

corsa :unsure2:?

GrandePunto ile ispanyaya gittim biliyon di mi? Clio falan bile ok ama zoe, ka, i10 vs vs zor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

ispanyaya

bisikletle bile gidebilirim hedef önemli 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

bisikletle bile gidebilirim hedef önemli 

Seleyi ameliyatla cikaririz artik shdjdjdj

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Almanya için stok mu yapıyorlar nerede bu üretilen araçlar...

20250902_134106.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Almanya için stok mu yapıyorlar nerede bu üretilen araçlar...

Togg u kastediyorsan, yurt dışı ağırlıklı olur zaten, sana az verirler yoksa batarlar, bakalım satacakmı birde o var...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Benim anladığım şu. TOGG alacak olanlar aldı bitti. Çok fazla yazılım sorunu konuşuluyor millet korktu. Aslında o kadar bir sorun yok. Sİyasi arena gerginleşti biraz onun etkisi de olabilir. 

Asıl ihtimal ise araç zararına satıyor ise adedi düşürerek zararı azaltıyorlar olabilir. Aracın akü çinden motor almanyadan alt takım koreden (hyundai alt kuruluşu) felan geldiğine göre (bu tedarikçilerin olması bir sorun değil) bunlardan alıp bu fiyata ne kadar satarsan o kadar zarar. Böyle bir oyun olabilir. 1200 araç çok az. inşallah geçici fabrika işçi tatili vs sebebiyledir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

Benim anladığım şu. TOGG alacak olanlar aldı bitti. Çok fazla yazılım sorunu konuşuluyor millet korktu. Aslında o kadar bir sorun yok. Sİyasi arena gerginleşti biraz onun etkisi de olabilir. 

Asıl ihtimal ise araç zararına satıyor ise adedi düşürerek zararı azaltıyorlar olabilir. Aracın akü çinden motor almanyadan alt takım koreden (hyundai alt kuruluşu) felan geldiğine göre (bu tedarikçilerin olması bir sorun değil) bunlardan alıp bu fiyata ne kadar satarsan o kadar zarar. Böyle bir oyun olabilir. 1200 araç çok az. inşallah geçici fabrika işçi tatili vs sebebiyledir.

katılıyorum, bakalım yazık olmasında .... birde o zararı vergilerden karşılıyorlarsa vay vay...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Yazik olacak bir durum yok bence . Ucuz ve basit bir araba olsaydi da herkes alabilseydi diye dusunuyorum. Hatta ticari arac oldabilseydi. Özelliklerine gore hala ucuz olmasi baska bir şey. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Aslında zarar etmez bu kadar teşviğe de kimbilir ne aracılar neler yapıyorlardır. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ben sıkıldım artık, mümkün olsa gidip dağın başına yerleşmek lazım, herkesten uzakta oh be, bu topluma baktıkça tepem atıyor bütün hevesim kaçıyor vallahi...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Hasan Karabekiroglu
  • Yeni Oluştur...