Hasan Karabekiroglu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ürettiği enerji, ağırlığından dolayı kaybettirdiğini karşılıyor mu Düğmeye basınca kendi kendine topluyormuş birde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o ne atkinson çevrimli gibi bir şey @Hasan Karabekiroglu bir de onun motorunun elektriği Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: atkinson çevrimli gibi bir şey @Hasan Karabekiroglu bir de onun motorunun elektriği Ohoo sende kıl tüy yün hesabı yapıyon. Ali mi yanında ? 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Ali mi yanında ? Var bir durum ama çözemedik 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: atkinson çevrimli gibi bir şey @Hasan Karabekiroglu bir de onun motorunun elektriği atkinson kopyasına benzer gibi bişi mi yani biyeli tek olan motora atkinson denmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o ne tesla yahut byd atto/dolphin bataryası. ucuz ve uzun ömürlü. Soğukta ise performansı az. yüzde 100 doldurabiliniyor çekinmeden. içinde kobalt yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: tesla yahut byd atto/dolphin bataryası. ucuz ve uzun ömürlü. Soğukta ise performansı az. yüzde 100 doldurabiliniyor çekinmeden. içinde kobalt yok. yani araçlara özel bir üretim tipi mi, atıyorum 18650 gibi harcıalem tipi mi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: c4 de 18 jant 60 yanak. 10 sene önce 18 jant çok uç ölçülerdi. Abi c4ün 18 olduğu yerde 20 normal seninkine sanki. Bence hala 18 çok büyük. Benim mondeo ile 16 gelmişti, 18 tam ayarında olmuştu. Hadi bunda 19 olsun diyelim. 20 takmak tam bi cinslik. Ki avrupada 19 standart zaten 20 opsiyonel. Adamlar 500 euro ek para veriyor biz zengin olduğumuz için standart. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Evet, Almanlar da opsiyonel oluyor genelde, bizde en üst paket varsa en büyük jant otomatik olarak geliyor Hep otoyolda kullanıyoruz ya 1 saat önce tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Evet, Almanlar da opsiyonel oluyor genelde, bizde en üst paket varsa en büyük jant otomatik olarak geliyor Hep yolda kullanıyoruz ya Sorma ya, benim evin yolları yeni sürülmüş tarladan beter ama allahı var 18 bin km oldu araba hala balansı bile bozulmadı. Sağlam jant yapmış herifler. Azıcık daha eskisin evde 19 jantım var zaten ona lastik alıp onları kullanacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts