Onur Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mertol Kip yazdı: İşte o durumda maliyet hesabı yapman gerek. eğer düşük faizli kredi ile falansa acıma yapıştır zaten. Ya da alacağın malın değeri kredi maliyetini geçecek şekilde yükselecekse de yapıştır geç. kredi çektim. şirketten çektim hatta. masrafsız 24 ay maaştan kesintili. vade farkı (faiz tutarı) ÖTV zammı ile birlikte değişen fiyatlarla nötrlendi bile. girdik bir yola bakalım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Onur Demir yazdı: masrafsız 24 ay maaştan kesintili. vade farkı (faiz tutarı) ÖTV zammı ile birlikte değişen fiyatlarla nötrlendi bile. fıstık yatağında mangolu kaymaklı ekmek kadayıfı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Onur Demir yazdı: kredi çektim. şirketten çektim hatta. masrafsız 24 ay maaştan kesintili. vade farkı (faiz tutarı) ÖTV zammı ile birlikte değişen fiyatlarla nötrlendi bile. girdik bir yola bakalım. Ona kredi değil avans denir. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Ona kredi değil avans denir. Taksitli Avans doğru ama kredi faizi ile veriliyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Taksitli Avans doğru ama kredi faizi ile veriliyor. Bunada tefecilik denir. 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts