Doğan Arşiray 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Servet Aydın yazdı: Tren demek otomotivin tırın kamyonun otobüsün bitişi demek. Yürek ister demir ağlarla örmek ha deyince vatanı keşke bitse! yıllar boyunca yüzlerce insan öldü bu ülkede trafik teröründen. Tansu Kalafatoğlu yazdı: instagramda bi video var. Sebze yüklü kamyon kuzey marmara’da en soldan gidiyor. Hızı da 150km civarı. En soldan 130’la giden corolla var. Bu sebze kamyonu basıyor selektörü ve corolla sağa geçiyor. Kamyon en soldan 140-150 devam ediyor. altta yorumları okuyorum. İnanılmaz. İnanamıyorum. Kamyonun sebze yüklü olduğu ve hale yetişmesi gerektiği, en soldan sen nasıl 130’la şeridi kapatırsın demeler falan. Kamyon nasıl haklı görülüyor. 500 yorumdan 450’si böyleydi. tamam corolla hatalı ama kamyonun en soldan gitmesi bunun yanında minik kusur kalıyor kamyon solda sürekli gidemez, cezası var. maddesi de 46 2/e 3135 TL. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Eren Gökmen yazdı: Böyle otobüse ceza maddesi ayrı. ama kamyona daha büyük ceza var. o da sürekli işgal ediyorsa. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: otobüse ceza maddesi ayrı. ama kamyona daha büyük ceza var. o da sürekli işgal ediyorsa. Benim bildigim 3 veya daha fazla şeritli yolda ikisi de sol şeride geçemez Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Eren Gökmen yazdı: Benim bildigim 3 veya daha fazla şeritli yolda ikisi de sol şeride geçemez 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: keşke bitse! yıllar boyunca yüzlerce insan öldü bu ülkede trafik teröründen. kamyon solda sürekli gidemez, cezası var. maddesi de 46 2/e 3135 TL. kamyon en sola hiç geçemez Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: hızlı tren yapsınlar bursaya önce. başlayalı 15 sene oldu. aynı şekilde antalya da tren ister. İstanbul Ankara Sivas hattı seferleri durdurulmuş.. Alel acele seçime yetiştirilmiş. Bazı yerlerde zeminde kaymalar olduğu söyleniyor. Eren Gökmen yazdı: Benim bildigim 3 veya daha fazla şeritli yolda ikisi de sol şeride geçemez Akşam adana pozantı yoluna bi çıksana sen 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: seferleri durdurulmuş Seferler varda ortalama 2 saatte biten Ankara Sivas arası 3-4 saat arası sürüyor. Yani artık hızlı değil. Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: keşke bitse! yıllar boyunca yüzlerce insan öldü bu ülkede trafik teröründen. kamyon solda sürekli gidemez, cezası var. maddesi de 46 2/e 3135 TL. Bu arada scaina tırlar 200-220 le top speed videoları atıo devamlı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Kamyon lastiği bu hızlara dayanabiliyor mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 İnegöl Domaniç dağ yolunda bende fiesta varken kendimi hızlı zannettiğim bir zaman diliminde markasını hatırlayamadığım bir tıra dorsesi yoktu yol vermiştim. Bilen bilir virajları serttir kocayaylaya kadar. Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Mehmet Yeter yazdı: İnegöl Domaniç dağ yolunda bende fiesta varken kendimi hızlı zannettiğim bir zaman diliminde markasını hatırlayamadığım bir tıra dorsesi yoktu yol vermiştim. Bilen bilir virajları serttir kocayaylaya kadar. Tunçbilek’e gelene kadar acemiye ter döktürür, yalnızken keyiflidir ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Temmuz 2024 Paylaş 11 Temmuz 2024 Cem Işık yazdı: Tunçbilek’e gelene kadar acemiye ter döktürür, yalnızken keyiflidir ama Kayınpederin benimle ilgili yorumu senin arabaya bindiğim zaman hep araba tutuyor beni. ? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Temmuz 2024 Paylaş 12 Temmuz 2024 Selim Bilgin yazdı: IQ yetersizliğinden vatandaşlıktan atmak lazım, çok netim bu konuda. her ilçeye üniversite açılınca toplum standartları artar dedim daha beter olduk 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 12 Temmuz 2024 Paylaş 12 Temmuz 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: İstanbul Ankara Sivas hattı seferleri durdurulmuş.. Alel acele seçime yetiştirilmiş. Bazı yerlerde zeminde kaymalar olduğu söyleniyor. Akşam adana pozantı yoluna bi çıksana sen Pozantı otobanında kamyonların tırların sol şeride çıkmasını geçtik, adamlar namaza durur gibi otobanda tırlarla saf oluşturuyorlar. Motosikletle bile geçecek yer olmuyor. 6 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Temmuz 2024 Paylaş 16 Temmuz 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Üçüncü şerite alışamadı millet, ilginçtir, ben hep sağdan gayet güzel gidiyorum. Geçenlerde uzun yoldan dönerken şunu farkettim, büyük büyük çoğunluk olması gerekenden bir şerit solda gidiyor Cuma akşamı Yalova'ya gittim dün akşam da Ankara'ya geri döndüm, giderken rastlamadım fakat dün akşam dönerken TIR ve otobüsler hep sol ve orta şerittelerdi otobanda. Sol şeridi rahat bırakmayan otomobil sürücüsü de çoktu, en sağ şerit boş ama sol şeritte trafik var. Eğitimsizlik kötü şey 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Temmuz 2024 Paylaş 21 Temmuz 2024 Ali Gök yazdı: Devlet o gün yapılırken izin verdi vermicekti İzin verdiyse maliyetine katlanır Katlanıcak diye birşey yok adam evi uygun yapmamış. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 Eylül 2024 Paylaş 7 Eylül 2024 https://www.instagram.com/reel/C_oTtCpJIIW/?igsh=aGozeTl1NHNtNW9y 38 gün sonra Ankara-İstanbul Bolu dağı tüneli ulaşıma açıldı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Eylül 2024 Paylaş 8 Eylül 2024 Cem Işık yazdı: Tunçbilek’e gelene kadar acemiye ter döktürür, yalnızken keyiflidir ama sadece dorse de olabirdi.. Alptuğ Özcan yazdı: Cuma akşamı Yalova'ya gittim dün akşam da Ankara'ya geri döndüm, giderken rastlamadım fakat dün akşam dönerken TIR ve otobüsler hep sol ve orta şerittelerdi otobanda. Sol şeridi rahat bırakmayan otomobil sürücüsü de çoktu, en sağ şerit boş ama sol şeritte trafik var. Eğitimsizlik kötü şey angara şöförüdür. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2024 Yazar Paylaş 29 Kasım 2024 Kuzey marmara, akyazı nallıhan mudurnu beypazarı güzergahından ankaraya bağlanacakmış. 1- bence bu yola gerek yok. Adapazarından sonra mevcut devlet yolu yoğun değil 2- bu dağlık araziden yol yapma fikri saçma. Adapazarından bilecik eskişehire inip sonra düz araziden ankaraya gitmek daha doğru bence. Hem de eskişehir afyon antalya güzergahına bağlantı olurlu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence bu yola gerek yok geçmesek te ödüyoruz ama olmasa da öderiz zaten, evet gerek yok bence de 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kuzey marmara, akyazı nallıhan mudurnu beypazarı güzergahından ankaraya bağlanacakmış. 1- bence bu yola gerek yok. Adapazarından sonra mevcut devlet yolu yoğun değil 2- bu dağlık araziden yol yapma fikri saçma. Adapazarından bilecik eskişehire inip sonra düz araziden ankaraya gitmek daha doğru bence. Hem de eskişehir afyon antalya güzergahına bağlantı olurlu Sana hiç anakart yanmış diyen esnaf olmadı mı sigorta attığında? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: geçmesek te ödüyoruz ama olmasa da öderiz zaten, evet gerek yok bence de Abi bu durumu güzel bir tesbih anlatirsiniz sanmıştım. Vesile ile diye baslayan cumlenizle. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 Mehmet Yeter yazdı: Abi bu durumu güzel bir tesbih anlatirsiniz sanmıştım. Vesile ile diye baslayan cumlenizle. teşbih, göz önünde olmayana daha iyi yakışıyor, her gün ödeyince gerek kalmıyor hali ile bu şekli daha makbul bence. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2024 Yazar Paylaş 29 Kasım 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Sana hiç anakart yanmış diyen esnaf olmadı mı sigorta attığında? olmaz mı.. ilk seferinde yedim zokayı. Mehmet Yeter yazdı: Abi bu durumu güzel bir tesbih anlatirsiniz sanmıştım. Vesile ile diye baslayan cumlenizle. halit bolkan olsaysı roma’nın yollarından başlardı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos (düzenlendi) Bence harita böyle olmalı yeşiller mevcutlar kırmızıları ben çizdim 6 Ağustos tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts