Onur Demir 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: çizdim onu kırmızıyla istanbul izmir olana bağlananı demiyorum. Küçükkuyudaki tünele bağlanacak Bergamaya bağlanan körfezdaki tatil beldelerinin yakınından geçen olsun lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Boğaz köprüleri ve otoyolların işletme hakları 15 sene sonra yeniden ihale edilmeye hazırlanıyormuş. Daha önceden ihale teklifleri reddedilmişti. Bakalım şimdi n’olacak Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Boğaz köprüleri ve otoyolların işletme hakları 15 sene sonra yeniden ihale edilmeye hazırlanıyormuş. Daha önceden ihale teklifleri reddedilmişti. Bakalım şimdi n’olacak boğaziçi fsm ve 9 tane devlet otoyolu satışa çıktı deniyor . yalanmı doğrumu acaba Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ali Gök yazdı: boğaziçi fsm ve 9 tane devlet otoyolu satışa çıktı deniyor . yalanmı doğrumu acaba Satış değil Miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Satış değil işletme hakkı. Yani hakkın satışı. Güzel yanı şu ki; Hani yandex bizi paralı özel yola sokunca sövüp günaha giriyorduk ya. Artık sövmeyiz. Hangi yol daha açıksa oradan gideriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel yanı şu ki; oh be sonunda rahatladım valla 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 saat önce Paylaş 17 saat önce o zaman köprüden 500 liraya geçersiniz siz burda tarsus adana arası otoban kullanıyoruz 30 lira tek yön oda 150 lira olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Gök yazdı: o zaman köprüden 500 liraya geçersiniz siz Tüpten geçsek? Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tüpten geçsek? onu ayarlarlar sıkıntı olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Gök yazdı: onu ayarlarlar sıkıntı olmaz Valla feribotu bile ayarlarlar. Avrupa yakası bizim için bitmiştir. 😂 Herkes kendi yakasında uslu uslu otursun. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce satış demek nedir ki zaten? Mezara mı götürecen işletme hakkı işte..aynı şey.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: satış demek nedir ki zaten? Mezara mı götürecen işletme hakkı işte..aynı şey.. Tabi canım. Alıp götürüp kızılırmağa kuracak hali yok. Satış işte. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi canım. Alıp götürüp kızılırmağa kuracak hali yok. Satış işte. satışını düşündüm. Karşılığı mülk. Yol için Kamulaştırılan araziler. Bazıları acele. Acaba satışının yasal dayanağı var mı, 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Onur Demir yazdı: istanbul izmir olana bağlananı demiyorum. Küçükkuyudaki tünele bağlanacak Bergamaya bağlanan körfezdaki tatil beldelerinin yakınından geçen olsun lütfen. Olmasın lütfen. Nereye yol götürseler oranın doğasının ırzına geçiliyor. Körfezde zeytinlik kalmadı. Mehmet Ozyurek yazdı: Satış değil işletme hakkı. Yani hakkın satışı. Güzel yanı şu ki; Hani yandex bizi paralı özel yola sokunca sövüp günaha giriyorduk ya. Artık sövmeyiz. Hangi yol daha açıksa oradan gideriz. Ben yıllardır özel otobanlara girmiyorum. Nadiren devlet otobanlarına. Artık onlara da girmem. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: satışını düşündüm. Karşılığı mülk. Yol için Kamulaştırılan araziler. Bazıları acele. Acaba satışının yasal dayanağı var mı, Bir kararnameye bakar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Acaba satışının yasal dayanağı var mı, Mehmet Ozyurek yazdı: Bir kararnameye bakar Ben seviyom bu çocuğu. Hala yasal dayanak falan diyor. asdhgjagjkag 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce geçen ark babası yanlışlıkla osman gazi köprüsüne girmiş çok az gidip köprüde durup geri gelmeye kalkmış polisler gelmiş geçmem ben diye tutturmuş ortalık bi karışmış ve geçmemiş polisler geri götürerek çıkarmışlar 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben seviyom bu çocuğu. Hala yasal dayanak falan diyor. asdhgjagjkag Yaşamak zor. Macron, Romanyada seçilen adama seçilemezsin dedi. Seçim iptal oldu mesela ben yine de her gün resmi gazete okuyorum. İşim gereği Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: geçen ark babası yanlışlıkla osman gazi köprüsüne girmiş çok az gidip köprüde durup geri gelmeye kalkmış polisler gelmiş geçmem ben diye tutturmuş ortalık bi karışmış ve geçmemiş polisler geri götürerek çıkarmışlar Aha 20 sene sonra benim hal ve davranış ahsjsjdjdj Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaşamak zor. Macron, Romanyada seçilen adama seçilemezsin dedi. Seçim iptal oldu mesela ben yine de her gün resmi gazete okuyorum. İşim gereği Yorum yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: satışını düşündüm. Karşılığı mülk. Yol için Kamulaştırılan araziler. Bazıları acele. Acaba satışının yasal dayanağı var mı, fiiliyata göre sonradan yazılı bişiler, yazılmışlığı da var Tansu Kalafatoğlu yazdı: her gün resmi gazete okuyorum. İşim gereği o zaman çok şey kaçırıon demektir, rg de yayınlamayanlar da var Yorum bağlantısı
Recommended Posts