Ersin Balkan 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 S.A.Foruma yeni katıldım siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugün nasip oldu.Benim aracımın göstergeler,orta konsol,tavan lambası vs. stoplar ve sinyaller hariç bütün aydınlatmaları led yaptım.Ancak göstergemin ampullerini değiştirdiğimde göstergenin ve klima düğmelerinin aydınlatması beyaz led takmama rağmen yeşilimsi yanıyor.Bunu nasıl çözebileceğimi söyleyebilirmisiniz?Saygılar... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 Orda yeşil rengi veren ışık kaynağı değil ışığın önündeki yeşil renkli malzemedir.. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Yani şu an için olanaksız,düğme kısmı komle değişirse olur. Yorum bağlantısı
Ersin Balkan 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 Orda yeşil rengi veren ışık kaynağı değil ışığın önündeki yeşil renkli malzemedir..Abi o yeşil renkli malzemeyi çıkaramazmıyız peki? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Haziran 2009 Paylaş 4 Haziran 2009 benim aracımda da aynı durum var (admire), düğme üzerindeki led boşluğunun arkasında ince film tarzı bişey var sanırım ona bakmak gerek Yorum bağlantısı
Ersin Balkan 25 Eylül 2009 Yazar Paylaş 25 Eylül 2009 Konuyu hortlatmak olacak belki ama göstergeyi söküp buna bir çözüm bulabilen varmı acaba? Yorum bağlantısı
Barış Kürüm 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Konuyu hortlatmak olacak belki ama göstergeyi söküp buna bir çözüm bulabilen varmı acaba?asetonla silen var ama biraz riskli diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Ersin Balkan 27 Eylül 2009 Yazar Paylaş 27 Eylül 2009 Asetonla silersek rakamlarda kaybolmazmı acaba:S Yorum bağlantısı
Recommended Posts