İçeriğe Yönlendir

Nissan GT-R


Hakan Arıbaş

Recommended Posts

Oktay Toker
(düzenlendi)

gündüz farı ayrı durunca araçta görünüm farkı hissediliyor ne kadar basit görünsede burdayım diyor.araçta fena degil.stopları nasılki acaba.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

evet çok sade ve şık olmuş led tasarım var sanırım öyle gördüm.

egsoz çıkışlarının arasındaki acaba reflektörmü yoksa çalışıyomudurki.güzel konumlandırmışlar.spoyler modeli harika olmuş.arka taraf önden yakışıklı olmuş.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Evet arkalar komple led. Ortadaki büyük ihtimal sis farıdır. Belki aynı zamanda ferrariler gibi çakar lamba da olabiliyordur.

Yorum bağlantısı
Deniz Kadıoğlu

arkada difüzördeki sis farı, çakarlı olup olmadığı konusunda bir fikrim yok ancak Nissan yıllardır -belki 10-15 yıldır- takip ettiğim bir marka, ayrıca annemin arabası da Nissan, neyse eğer markayı biraz tanıyorsam o farın çakarlı olmayacağını söylerim ama kesin konuşamam. Bu arada öndeki gündüz farlarını ben hiç beğenmedim, aracın eski hali daha güzeldi. Bildiğim kadarıyla Avrupa'da artık gündüz farı zorunlu hale getirildi, ondan böyle yaptılar bu arabayı galiba?

Yorum bağlantısı
Erkam Uslukılıç

3.5 V6 Twinturbo değilmi bu araç.480 ps 0-100 verisi 3.5 saniye.Bir çok süper spor otomobile yolda ot yoldurur cinsten bir performansı var.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...