Mahmut Akbulut 28 Mart 2012 Yazar Paylaş 28 Mart 2012 Allah'ım, normal kimse denk gelmeyecekmi karşımıza Abi beğendinmi yeni hellamoto yu,nasıl olmuş? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Aslında mimari yapı şık. Kesilme çizgisi kenkinleşse tadından yinmez Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 28 Mart 2012 Yazar Paylaş 28 Mart 2012 Aslında mimari yapı şık. Kesilme çizgisi kenkinleşse tadından yinmez +1 Perde üzerinde biraz daha çalışmam lazım,eğer clear lens bulabilirsem kesilme daha güzel olur Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Linea'ya yaptıgım mercek kapagı parlak siyah araç rengide siyahımsı bişi .Mondeo'mun mercek kapagı ve tasınıda araç rengi olan gümüş griye boyamıştım.Bu perde boyamasını bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 28 Mart 2012 Yazar Paylaş 28 Mart 2012 abi yettim.....geç oldu ama geldim turgut bu el emeği göz nuru senin perdenmi yani ? çok duygulandım öyle ise fakat çizgi biraz saçmalamış gibime geldi eğim güzel ama tepe biraz büyükmü olmuş ne perdeyi merceğe biraz yaklaştırmayı dene birde merceği merdeden uzaklaştırmayı dene çizgide değişimler olucaktır onları bizimle paylaş hemiBektaş hellamoto nun tüm hakları bana ait Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Bektaş hellamoto nun tüm hakları bana ait Bektaş'ın kafa bu aralar flexilerle sublarla dolu. Kızma ona Yorum bağlantısı
Erkan Uludağ 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Emeklerinize sağlık çok güzel olmuş,Hellamoto..Kapak boyama işini tuttum... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Sizi daha fazla merakta bırakmayayım o zaman,konu başında da yazdığım gibi Hella nın kesilme çizgisini nasıl daha düz yapabilirim diye sormuştum sizlere ve farklı yorumlar gelmişti.Bende neler yapabileceğimi görmek için geçen akşam 6-7 saatlik ince bir çalışma sonucunda ortaya yeni bir kesilme çizgisi çıkarmayı başardım adınıda Hellamoto koydum.Bakalım yeni Hellamoto nun kesilme çizgisi hoşunuza gidecek mi?Servet abiye saygılarımla 3" Clear lens olsa çok daha net bir kesilme çizgisi çıkar,koito-tsx veya fx-r gibi ama fresnel lensle bu kadar Güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Bektaş hellamoto nun tüm hakları bana ait Kızma hemen. Ben üzerinde bir hak iddia etmiyorum Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 aynen öyle abi görmen lazım 10 metre kablo aldım bassı ordan oraya taşıyıp duruyorum odanın en dibine atıyorum diplerim çoğalıyor ton kayboluyor yanıma alıyorum ton geliyor bass kayboluyor çözümü internetten 2. bir z5500 bassı almakta buldum turgut niye kızdınki kardeş sen bana Sana kızmadın ki. Mahmut arkadaşımıza espri mahiyetinde yazdım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Mart 2012 Yazar Paylaş 31 Mart 2012 Sana kızmadın ki. Mahmut arkadaşımıza espri mahiyetinde yazdım. Bektaş uzun süre BASS müzik dinlemek sağlıklı değildir bazen kafanın karışmasına sebep olabilir Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Mart 2012 Yazar Paylaş 31 Mart 2012 Dremel ve çeşitli eğeler ile aşındırma yaptım... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 Xenon mercek olsa dediğin yapılıyor ama bi-xenonda perde hareketli olduğu için hele hele kola kutusu gibi ince bir malzemeden zaten olmaz 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 Valeo bi-xenon nun garip kesilme çizgisini hiç sevmiyordum ve üzerinde biraz değişiklik yapmak istedim bence bu hali çok daha güzel oldu.Bakalım siz beğenecekmisiniz? Ama henüz bitmiş değil üzerinde biraz daha çalışmam lazım,birazda yorumlarınıza göre şekillenecek... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 ---/ kesişme yeri sanki sorunlu gibi geldi ışık vuruncamı öyle görünüyor dedim duvar resmindede kesişme kısmı sanki silik çıkıyor gibi.Egelerken egilmişmi sanki.Şekil oldukca güzel.Yakında merceklerle batman kalıbıda yaparsın. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 sen böyle devam et sonra benim kafamdaki 40.000 soruya yenileri eklensin Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 (düzenlendi) Ve buda Bosch merceğin yeni görüntüsü ama bununda bitmiş hali değil,son şeklini vermek için yorumlarınıza ihtiyacım var... Oktay abi sen Bosch mercekleri seviyorsun umarım beğenirsin... 16 Nisan 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 ---/ kesişme yeri sanki sorunlu gibi geldi ışık vuruncamı öyle görünüyor dedim duvar resmindede kesişme kısmı sanki silik çıkıyor gibi.Egelerken egilmişmi sanki.Şekil oldukca güzel.Yakında merceklerle batman kalıbıda yaparsın. Evet abi bende fark ettim yukarı çıkan kesilme noktasını biraz daha indirmem lazım.Çok ince bir işçilik istiyor kumpasla ölçü al,gönyeyle düzlüğünü kontrol et,gözlerim hala ağrıyor abi,peş peşe iki mercek yapınca çok yordu beni... Batman yansıması yerine GeceUçuşu yapabilirim belki sen böyle devam et sonra benim kafamdaki 40.000 soruya yenileri eklensin Dur bakalım bunlar daha iyi günlerin Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Gece uçuşcu merceği bol bulunca tutmuş perdesini koparmış Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 (düzenlendi) Gece uçuşcu merceği bol bulunca tutmuş perdesini koparmış :lol: Abi yorum yapmamışsın sence nasıllar? Sende visteon veya zkw var mı Abi ? Çift olmasına gerek yok tekte olabilir... bosch a yaptığın çok hoşuma gitti mahmut yazın ortası gibi focus alıcam ona takacağım merceği kesinlikle senden yardım alıp yapmam lazım eski hella larıNe demek kardeşim,sen ver bana Hella ları ben yaza kadar sana güzel bir kesilme çizgisi yaparım inşallah... 16 Nisan 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 (düzenlendi) Gece uçuşcu merceği bol bulunca tutmuş perdesini koparmış :lol: mahmut bey bence alt çizgi ile üst çizgi farkı fazla olmasın.bunu ayarlayabiliseniz güzel olur.bu şekilde bana yüksek gibi geldi 16 Nisan 2012 tarihinde Halil Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 :lol: mahmut bey bence alt çizgi ile üst çizgi farkı fazla olmasın.bunu ayarlayabiliseniz güzel olur.bu şekilde bana yüksek gibi geldi Aynen katılıyorum Halil bey elimdeki saç biraz kalındı 0.70 mm şimdi daha incesini buldum onunla yeniden uygulama yapacam... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Valeonun odak noktası kaymış gibi. Normalde ışık kesilme noktasında kümeleniyor çünkü. Bunda sağ üst tarafta sanki yahut yok olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2012 Paylaş 17 Nisan 2012 Mahmut ben kesilme çizgisinde koito'nun hatlarına hayranım. Seninkide iş görür Yorum bağlantısı
Recommended Posts