İçeriğe Yönlendir

Mitsubishi Colt bütün led uygulamalar

Ahmet Bentbaşı

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bu video ciddi bir açıklama bekliyor :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Ahmet bey plakanız videonun başlangıcında açık 06 EV 5351 ama süre 2:42 ye geldiğinde arka plaka neden gizlendi :unknw: merakımı bağışlayın yapılan uygulamadan çok bu dikkatimi çekti :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı

ilk başa saklama amacı gütmemiştim sonra hanım ben ön tarafı çekerken bezle kapatmış bende çekerken farkettim ama sonra kaldırmadım bezi. genelde resimleri düzenlerken plakayı gizlerdim. hanımada alışkanlık kalmış herhade .... :))))

Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı

Bu video ciddi bir açıklama bekliyor :)

hocam gecenin bir geç vaktiydi açıklama yazmaya pek zamanım kalmamıştı ama en kısa zamanda yazacağım inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

hocam gecenin bir geç vaktiydi açıklama yazmaya pek zamanım kalmamıştı ama en kısa zamanda yazacağım inşallah.

Bayaa uzun zaman olmuş, açıklama gelmemiş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ahmet Bentbaşı

hocam kusura bakmayın. foruma baya bi zaman giremedim... çeşitli sebeplerden dolayı... açıklama kısmına gelince... arabamın ilk başta arka reflektörlerine led takmıştım. ki bunu ayrı bir başlık altında açmıştım biliyorsunuz. o uygulamadan sonra ön tampona sinyaller, yan aynalara sinyaller, ayna altına beyaz led, vites körüğüne gösterge renginde aydınlatma, arka kapı üzerlerine okuma lambası taktım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gördüm.. yine temiz çalışmışsınız.. elinize sağlık..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Çalışma güzel ama boya kullanılmayıp beyaz kalmalıydı.

Fotoğraflardaki açıklamaların daha okunaklı olması için fotoğrafın altından 50 px beyaz ya da siyah fonla kesip yazıyı oraya yerleştirmeniz daha uygun olur.

Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı

Çalışma güzel ama boya kullanılmayıp beyaz kalmalıydı.

Fotoğraflardaki açıklamaların daha okunaklı olması için fotoğrafın altından 50 px beyaz ya da siyah fonla kesip yazıyı oraya yerleştirmeniz daha uygun olur.

tam olarak anlayamadım.. boya işini Selçuk bey...

Gördüm.. yine temiz çalışmışsınız.. elinize sağlık..

teşekkürler Mehmet bey...

aracımın en son bitmiş hali...

http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=19&t=5134

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Tampondaki ledler turuncu yanıyor ya, beyaz kalmalıydı demek istedim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı

Tampondaki ledler turuncu yanıyor ya, beyaz kalmalıydı demek istedim.

evet sonradan analadım selçuk... zaten boya moya kalmadı onları gündüz farı gibi yapmayı düşünüyorum ama hangi sistemle yakacağımı bilemiyorum...

Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı

hazır ürünleri pek sevmiyorum şöyle ki... benim elimden çıkmış olması gerekir.... onu ben düşünüp benim uygulamam gerek...

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Gündüz farı uygulaması biraz detay gerektiren bir konu. Açı ve ışık şiddeti gibi dikkat edilmesi gereken kriterler var o nedenle hazır ürün kullanılmasını önerdim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı

Gündüz farı uygulaması biraz detay gerektiren bir konu. Açı ve ışık şiddeti gibi dikkat edilmesi gereken kriterler var o nedenle hazır ürün kullanılmasını önerdim.

teşekkür ederim Selçuk

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...