Mahmut Akbulut 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Ahmet bey plakanız videonun başlangıcında açık 06 EV 5351 ama süre 2:42 ye geldiğinde arka plaka neden gizlendi merakımı bağışlayın yapılan uygulamadan çok bu dikkatimi çekti 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 9 Ekim 2012 Yazar Paylaş 9 Ekim 2012 ilk başa saklama amacı gütmemiştim sonra hanım ben ön tarafı çekerken bezle kapatmış bende çekerken farkettim ama sonra kaldırmadım bezi. genelde resimleri düzenlerken plakayı gizlerdim. hanımada alışkanlık kalmış herhade .... ))) Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 10 Ekim 2012 Yazar Paylaş 10 Ekim 2012 Bu video ciddi bir açıklama bekliyor hocam gecenin bir geç vaktiydi açıklama yazmaya pek zamanım kalmamıştı ama en kısa zamanda yazacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 hocam gecenin bir geç vaktiydi açıklama yazmaya pek zamanım kalmamıştı ama en kısa zamanda yazacağım inşallah.Bayaa uzun zaman olmuş, açıklama gelmemiş 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 hocam kusura bakmayın. foruma baya bi zaman giremedim... çeşitli sebeplerden dolayı... açıklama kısmına gelince... arabamın ilk başta arka reflektörlerine led takmıştım. ki bunu ayrı bir başlık altında açmıştım biliyorsunuz. o uygulamadan sonra ön tampona sinyaller, yan aynalara sinyaller, ayna altına beyaz led, vites körüğüne gösterge renginde aydınlatma, arka kapı üzerlerine okuma lambası taktım... Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 görelim derken mehmet bey çalışmaları bahsediyorsunuz herhalde... )) http://www.mitsubish...e3c5bfc9c7b440b Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Gördüm.. yine temiz çalışmışsınız.. elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Çalışma güzel ama boya kullanılmayıp beyaz kalmalıydı. Fotoğraflardaki açıklamaların daha okunaklı olması için fotoğrafın altından 50 px beyaz ya da siyah fonla kesip yazıyı oraya yerleştirmeniz daha uygun olur. Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 10 Şubat 2013 Yazar Paylaş 10 Şubat 2013 Çalışma güzel ama boya kullanılmayıp beyaz kalmalıydı.Fotoğraflardaki açıklamaların daha okunaklı olması için fotoğrafın altından 50 px beyaz ya da siyah fonla kesip yazıyı oraya yerleştirmeniz daha uygun olur.tam olarak anlayamadım.. boya işini Selçuk bey...Gördüm.. yine temiz çalışmışsınız.. elinize sağlık..teşekkürler Mehmet bey...aracımın en son bitmiş hali...http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=19&t=5134 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Tampondaki ledler turuncu yanıyor ya, beyaz kalmalıydı demek istedim. Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Tampondaki ledler turuncu yanıyor ya, beyaz kalmalıydı demek istedim.evet sonradan analadım selçuk... zaten boya moya kalmadı onları gündüz farı gibi yapmayı düşünüyorum ama hangi sistemle yakacağımı bilemiyorum... Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 13 Şubat 2013 Yazar Paylaş 13 Şubat 2013 hazır ürünleri pek sevmiyorum şöyle ki... benim elimden çıkmış olması gerekir.... onu ben düşünüp benim uygulamam gerek... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Gündüz farı uygulaması biraz detay gerektiren bir konu. Açı ve ışık şiddeti gibi dikkat edilmesi gereken kriterler var o nedenle hazır ürün kullanılmasını önerdim. Yorum bağlantısı
Ahmet Bentbaşı 19 Şubat 2013 Yazar Paylaş 19 Şubat 2013 Gündüz farı uygulaması biraz detay gerektiren bir konu. Açı ve ışık şiddeti gibi dikkat edilmesi gereken kriterler var o nedenle hazır ürün kullanılmasını önerdim.teşekkür ederim Selçuk Yorum bağlantısı
Recommended Posts