Serhat Boz 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Oncelikle herkese merhaba yeni kayit oldum ancak eskiden kaydim vardi ama unutmusum. Biraz karisik bir durum var belkide bana gore karisik bu konularda cok bilgim olmadigi icin. Oncelikle aracim 2010 golf6 trendline comfortline karisimi birsey nasil derseniz trendline da olmayan ufak tefek bazi seyler benim aracimda var. Simdi sorunuma gelim aracimda auto ozellikle far anahtari var ama far sensoru yok bildigim kadariyla. Bu follow me coming home living home gibi ozelliklerde yok. Aracima gunduz fari taktim resimlerden de goreceginiz gibi kirmizi + kabloyu sigorta kutusuna bagladik parklarla beraber . Gunduz farlari kontagi kapadigimdan itibaren 20 saniye yaniyor ama farlar yanmiyor eskiden oldugu gibi. Ayni gunduz farlarini farkli iki araca daha taktik onlarda kontagi kapatinca hemen sonuyor 20 saniye falan yok. Simdi benim ogrenmek istedigim benim aracta 20 saniye yanmasini saglayan sey nedir ve neden normal farlarimda 20 saniye yanmiyor eger aracin bir ozelliginden kaynaklaniyorsa? Cok uzattim kusura bakmayin ama son birsey daha kapilarin kilidini actigimda da bu gunduz farlarinin yanmasini nasil saglayabilirim ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Merhaba Serhat bey hoşgeldiniz... Bu konularda uzmanlaşmış kişi Bektaş kardeşimizdir,eski Jetta sında yapmadığı atraksiyon kalmamıştı,konuyu görünce yardımcı olacaktır... Yorum bağlantısı
Samet Daş 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 sensör genelde ön cama dönük hava deliklerinin tam ortasında olur. göğsün üzerinde. bazı araçlarda iç dikiz aynasının cama bağlantısında. benim anladığım kadarıyla aslında far sensörünüz var. 2010 model golf trend ve comfortlarda var. coming home da var lakin far sensörü olduğundan kısalar yerine gündüz farlarınız yanıyor. far sensörünü devre dışı bırakıp yaptığınızda yanması gerek. yanmaz ise o zaman bektaşa sormak gerek Yorum bağlantısı
Samet Daş 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 trendlerde leaving home vs yoktur o far anahtarı sonradanmı takıldı ? ben hiçbirşey anlamadım menüde coming home veya leaving home varmı? bağlantıyı kim yaptı nasıl yaptı hepsini tek tek tane tane alalım lütfen biraz da sakin.. bu arada sigortaya gelişi güzel bir sigortadanmı aldınız ? vw de röle işlemi yoktur herşey merkezi elektrik kontrol ünitesi üzerinden hareket eder o yüzden gereğinden fazla yüklenilmemli o sigorta paneline,o 20 saniye ; siz kontağı aldıkdan 20sn aktif olan bir sisteme aittir ki başka ihtimal yok.Sahibinden de araç satanlar ve internetteki bazı siteler olmayan donanımları yazmışlar valla benim suçum değil. uzmanına sormak lazım demek ki :uuuw: Yorum bağlantısı
Serhat Boz 22 Kasım 2012 Yazar Paylaş 22 Kasım 2012 Simdi soyle acikliyim araci trendline olarak aldik ancak ustunde auto ayarli far anahtari 40km hiza kadar donuslerde yanan sis fari gibi trendline ait olmayan bazi ozellikler aracla geldi.burda 1. Resimde far anahtari sifirdayken farlarin durumu. 2. Resim gunduz farinin monte edildigi on kaputtaki sigorta kutusu gozukuyor ve sanirim o sigorta kutusunda one dogru olan siyah sey role, 3. Resim far anahtari auto konumda yada acik konumdayken olan durum. 4. Resim gene kaputtaki sigorta kutusunun resmi. Yorum bağlantısı
Serhat Boz 22 Kasım 2012 Yazar Paylaş 22 Kasım 2012 Yarin bakip neyin sigortasi oldugunu yazarim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Bektaş'ın yorumlarından anladığım kadarıyla, bu bağlantıyı mevcut yerinden çıkarıp, akü kontak ve role aracılığı ile doğrudan bağlamak gerekiyor.. Aksi durumda aşırı yüklenme sebebi ile bir yerlere zarar verebilir.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Voltajı aldıgınız yer Kontak açık ana voltaj hattı olmalı.Kontak kapatıldıktan belirli bir süre sonra voltajını kesip kapanır.Aynı mantık 2011 Focus'tada mevcut son yaptıgım gündüz farını bu uca baglamıştım kontak kapatıldıktan bir müddet sonra sönüyor voltajı aldıgım bölümü kulagımla dinlediğimde role kapanışını duydum.Bundan rahatsız iseniz bir role yardımı ile aküden uç alıp tetik ucunuda hemen kapatan kontak açık ucunu bulup baglamanız olacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Oktay abiözel mesaj alımın kapalı.Gsm numaranı özelden yazar mısın.Bugun 2012 passat cc'nın katlanır aynalarını kumanda ile katlamak için Ankaradaydım.Şimdi otogardan yazıyorum.Birkaç hafta sonra tekrar gelecem buraya.Gelmişken ugrayım dedim ama yeni cep telefonun yok bende Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Oktay abiözel mesaj alımın kapalı.Gsm numaranı özelden yazar mısın.Bugun 2012 passat cc'nın katlanır aynalarını kumanda ile katlamak için Ankaradaydım.Şimdi otogardan yazıyorum.Birkaç hafta sonra tekrar gelecem buraya.Gelmişken ugrayım dedim ama yeni cep telefonun yok bendeMustafa kardeşim bende sana ulaşmaya çalışıyorum,telefonum ve mail adresim profilimde var rica etsem irtibata geçebilirmisin? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Telefonum imza bilgilerimde mevcut.Fordclubtr'dede mevcut Yorum bağlantısı
Murat Engin 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 Golf 6 nın uzun far bölümü zaten gündüz farı...ikinci bir gündüz farını neden taktınız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts