Can Hakan Temiz 28 Aralık 2013 Yazar Paylaş 28 Aralık 2013 Evet abi şuan sadece akşam belli oluyor. Far camını tekrar açıp ince rutuşlar yapıcam müsait zamanda. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 O kadar ledli hazır parçalar ne oldu?Hiç bişi kullanmamışsın? Yorum bağlantısı
Hami Erışık1679652606 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 ermanın baktıgı pazar günleri bit pazarında sergi açan (bedri abi) heralde.Yeryok diye sergiyi açmıyor artık.can ne istiyorsan (özellikle bmv angel halka) ve diger konularda yardımcı olurum.bedri,nin dükkanından alır gönderirim (insanlık namına ,sadece alış fiatına).bmv 5 serisinin halkasını görsen bayılırsın,zemine montajı çok kolay ve tam yuvarlak.(çifti 6tl.)burdan mesaj yaz ben bakarım.yada cebime mesaj yaz.543 323 2150.merceklerde var.zaman konusunda acele falan dememen lazım. 1 Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 O kadar ledli hazır parçalar ne oldu?Hiç bişi kullanmamışsın?Haklısın abi led kullanmadım çünkü far tasım çok ufaktı. Nereye ne aıgdırsam derken o uymadı bu uymadı derken en son bu oldu. Zaten audi tarzı pleksiyi ne olur ne olmaz diye hazırladım . Farın işi bitmedi aslında ama en son halimiz bu. Detaylı resimleri akşam ekleyeceğim. Led olayınıda sinyallere düşünüyorum. Ve merceğin biri solu gösteriyor.farı açıp tekrar düzeltmem gerek Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 ermanın baktıgı pazar günleri bit pazarında sergi açan (bedri abi) heralde.Yeryok diye sergiyi açmıyor artık.can ne istiyorsan (özellikle bmv angel halka) ve diger konularda yardımcı olurum.bedri,nin dükkanından alır gönderirim (insanlık namına ,sadece alış fiatına).bmv 5 serisinin halkasını görsen bayılırsın,zemine montajı çok kolay ve tam yuvarlak.(çifti 6tl.)burdan mesaj yaz ben bakarım.yada cebime mesaj yaz.543 323 2150.merceklerde var.zaman konusunda acele falan dememen lazım. Çok güzel olur sağolun .) Haberinizi bekliyorum ozaman. Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 Not :İlgililer için faydalı olabilir. Hyundaiclubtr dede yayınlıyorum bu resmi abi bilgi. Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 Boyacıların kullandığı ısı makinası ve tornavida yardımı ile far camını açtım .far markası depo ısıyı gördüğünde biraz kastırma ile kendini salıyor. Kapaklarım bunlardı. Siyah mat sprey boya ile boyandı. Kapaklar hella olmasından dolayı oturmada sıkıntı yaşattı far tasıma göre büyüktü bende verdim ayarı.alttan ısıttım eğdim üstten ısıttım eğdim far tasına japonla sabitledim üzerinede boya attım harika oldu .)Merceklerim. Valeo marka bi xenon merceği d2s için.birinin uzunları yakan selenoid tutacağı kırıktı.onada far parçalarından ısıya dayanabileceğini düşündüğüm lehim makinası ile bile zor deliniyor parçayı kestim gerekn yere japonladım. Şekil a .) Buzlu film buldum metresi 15 lira sonra düşündüm içeride erirmi falan derken bi parça plexi ye bıcakla zımpara gibi denedim sonra 800 lük zımpara geldi aklıma bi güzel kendi üretimim olan plexi audi style far içi zımbırtıya uyguladım. Sonra böyle oldu .) Far oturma yerlerinin bozulmasından lastım budur. Çerçeveleri boyadık iç kısımlara kolay çıkan elektrik bandı sardık sonra yine su zımparası +temizlik +siyah mat boya. Merceğin kenarlarını kapatmak gerekli çünkü ışık saçıyor.aleminyum alemiyon alumünyom alaminyon sardım .) Arkadan sadece merceği bağladığım vidalara silikon vurdum. Onların fotosu yok bu akşam tekrar açacağım farı .ayar yapamıyorum ve sol mercek sola bakıyor hemde direk karşıdan gelene ben burdayım diyor onu düzelteceğim güzel türkçemizleSinyali şeffaf yapmalıyım.Fatih ten öğrendiğim o taktik güzel. Ve plexi fırında hiç kendini bozmuyor hatta daha parlak oluyor. Arabalarınızı bi kereye mahsus buhar ile yıkatın verniğe faydalı bilgi . Buda kapak ile tasın duruşu. Dediğim gibi oturmadı ve bende alttan üstten ısıttım japonla sabitledim. 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık1679652606 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Çok güzel olur sağolun .)Haberinizi bekliyorum ozaman.sen cumartesiye kadar düşün ne istiyorsan,mercek ve angel halka hakkında...mercekte sen marka ve tip söyle fiat söylerim sana.halkayıda bmv nin resimlerine bak şundan istiyorum de,resmide bende göreyim.telefonunu yaz.özellikle mercekler çok var.görüşürüz. Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 sen cumartesiye kadar düşün ne istiyorsan,mercek ve angel halka hakkında...mercekte sen marka ve tip söyle fiat söylerim sana.halkayıda bmv nin resimlerine bak şundan istiyorum de,resmide bende göreyim.telefonunu yaz.özellikle mercekler çok var.görüşürüz.Mercek değilde 12 cm çapında halka varsa çok güzel olur. Yada daha büyük. 544 6567007 Yorum bağlantısı
Hami Erışık1679652606 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Mercek değilde 12 cm çapında halka varsa çok güzel olur. Yada daha büyük.544 6567007tamam tanesi 3tl,kaç tl,lik istersin,çift çift (orjinal bmv).nekadar karışık gönderirim.bakayım pazar günü...dün cevap yazsaydın bugün bakardım. Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 tamam tanesi 3tl,kaç tl,lik istersin,çift çift (orjinal bmv).nekadar karışık gönderirim.bakayım pazar günü...dün cevap yazsaydın bugün bakardım.Zaman önemli değil bi çift yeterli. Yolunuz düşerse bakın zaten . Şimdi kapattım farı bitti angeller gelince tekrar açarım biraz sınavlara bakayım farlar çok zamanımı aldı .) Yorum bağlantısı
Hami Erışık1679652606 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Zaman önemli değil bi çift yeterli. Yolunuz düşerse bakın zaten . Şimdi kapattım farı bitti angeller gelince tekrar açarım biraz sınavlara bakayım farlar çok zamanımı aldı .)tamam ücreti önemli degil helal olsun ,sana 1çift çapı enaz12cm,lik gönderirim ,sen adresini gir.ben kargolayınca bilgi veririm.görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 .) Allah razı olsun arıycam sizi bu akşam .) Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Meraba tekrardan.Bi sorunum var.h4 übi xenon un uzunlarını bağlamak isterken 6a10 diyodu ile gerekeni yapıyorum.sigortam atıyor.Bugün 20a sigorta aldım.şimdi sigortayı bağlayayım diyorum ama sigorta atmazda ya tesisata bişey olursa diye korkuyorum. diyodun çizgisiz kısmı uzun artısına çizgili tarafı kısa artısına motoruda direk uzun artı ve şasesine bağlıyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Diodu dogru pinlere taktıgına emin misin?Şaseye bağlamayasın.Yoksa atmaması gerek.Bence hatan var.Uzun kısa rolelerini bul onda işlem yap.Yapamaz isen o vakit bu didoluyu kullan.Eeeee farın hepsi bu mu?Nerde o güzelim ledli parçalardan yapılacak çalışmalar? Hami seninle muhakkak haberleşelim. Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 Diodu dogru pinlere taktıgına emin misin?Şaseye bağlamayasın.Yoksa atmaması gerek.Bence hatan var.Uzun kısa rolelerini bul onda işlem yap.Yapamaz isen o vakit bu didoluyu kullan.Eeeee farın hepsi bu mu?Nerde o güzelim ledli parçalardan yapılacak çalışmalar? Hami seninle muhakkak haberleşelim. Bu valla abi elimdeki angeli kırınca bu plexiyi kullandım ledler duruyor.kafa yoramadım neden diyeceksin far tasım oldukça küçük ve dar.şimdillik kafa dinliyorum.Hami abi gittiğinde pazara angel alacaktı benim için o angeller geldiğinde tekrar açacağım farları.yaptıgım plexiyi çıkartıp o hayal ettiğim resmi tamamlamak istiyorum.eksiklerim var malum maddiyat dar gidiyor bu ara.sürücülere ihtiyacım var daha bi xenon seti alamadım. o değilde gösterdiklerimi yapamadım diye yazı yazamıyorum foruma valla utandım ne biçim yahu:( Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 Uzun ve kısa resimlerimizHalogen ampuller ile. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Eline sağlık -da boynum ağrıdı yan bakarken 1 Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 Eline sağlık -da boynum ağrıdı yan bakarken kusura bakmayın unuttum düzeltmeyi.Oktay abi nin dediği gibi kabloları karıştırmışım sonra düzelttim şuan harika oldu. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Güzel, bikaç foto daha iyi olur. Düz olsun ama Yorum bağlantısı
Hami Erışık1679652606 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 görüşelim oktay abi; 0543 323 21 50. Yorum bağlantısı
Recommended Posts