İçeriğe Yönlendir

Hyundai Elantra 99' Bi xenon Dönüşüm

Can Hakan Temiz

Recommended Posts

Can Hakan Temiz
Camı bende düz gördüm ama gördüklerim desenli olunca sorayım dedim.

Konsept farı Can'dan bekliyoruz artık.

İnşallah Oktay abi. Çok abartmadan güzel şeyler çıkarırız inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz
Hakan kargonu unuttum kusuruma bakma, yarın kesin yolluyorum.
sıkıntı yok abi tavsiye istiyorum sadece sürücü için 5v luk.
Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz
Camı bende düz gördüm ama gördüklerim desenli olunca sorayım dedim.

Konsept farı Can'dan bekliyoruz artık.

Oktay abi angel lar için sürücüye ihtiyacım var normal bi elektronikçi çarşısından bulacaklarım olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz

Sürücü için çakmaklı şarj aletleri var 12v u 5v 1 Amper e düşürüyor.

daha önce deneyen varmı en fazla 6 tane led çalıştırsam kaldırır diye düşünüyorum çünkü 1 metre smd 5050 ledlerin 1 A çektiği söyleniyor.

Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz

Valla o tavsiyeyi sanıyorum Oktay Abi verecektir.

Erman abi ,

Mallar elimde :) yanlız angellerim farklı . senin gönderdiğin 7 kasa benim ki 3 ve sert plastik. ayar vericem bakalım sıkıntı olmaz umarım evdekiyle ve diğer mercek kapağımı eşledim.daha güzel duracak akşam resimleri atacağım.

Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz
(düzenlendi)

yfyw.jpg angellar uymadı. Elinde eşleri olan varsa rica ediyorum.

t8a8.jpg

Bu kapak takımının bi eşi Erman abiden geldi bendekiyle eş oldular. Bunları kullanmak daha kaslı gösterecek.

tarihinde Can Hakan Temiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sezer Tutas

bende de bir çift bu mercekten var, 307 ye montajını yapacağım. Ama o yanlardaki plastikler biraz sıkıntı yaratıyor. Bendeki Q7'den çıkma ve kapak arkaya doğru pek uzun değil, mercek üstü kenarları hep açık kalıyor. sizdeki bu kapaklar tam kapatıyor mu?

Yorum bağlantısı
Erman Pehlivan1679652601

Hakan tamirat güzel olmuş.. Motoru 12V ile dene.. Bak çalıştır. Daha sonra far içerisinde sıkıntı çıkmasın. elin esağlık, gayet güzel olmuş :) Merçekci bu hafta da yoktu.. Eskiden dükkan açtığı yerin yanında giysi satan bir amca vardı. Onu gördüm, sabah burdayıdı yer yok diye söyleniyordu dedi. Sanırım yer bulamadığından açmadı. Senin anlayacağın haftaya kaldı yine iş.

Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz
Hakan tamirat güzel olmuş.. Motoru 12V ile dene.. Bak çalıştır. Daha sonra far içerisinde sıkıntı çıkmasın. elin esağlık, gayet güzel olmuş :) Merçekci bu hafta da yoktu.. Eskiden dükkan açtığı yerin yanında giysi satan bir amca vardı. Onu gördüm, sabah burdayıdı yer yok diye söyleniyordu dedi. Sanırım yer bulamadığından açmadı. Senin anlayacağın haftaya kaldı yine iş.

Sağol abi bakcam motora.

Olmassa internette bi araştırayım elinde olan vardır belki bu hafta yapmam lazım .)

Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz

Arkadaş tekrar merhaba,

Bu sefer pleksiglass la başka bi adı policarbon cam ile far içi ışıklandırmada kullanabileceğim başka bişey yaptım.

220 derece fırında bakarak takip etme şartıyla pleksiyi attım .tam ısıdan eğilecek iken fırından çıkardım.el ile şekil verdim.

5gik.jpg

yibo.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Fırının içinde flex ve piston. Eğer bunları evde yaptıysan kapının önündeki paspas bile yeter sana :D

Yorum bağlantısı
Can Hakan Temiz

:) un şeker su güzelde helva yapacak adamı yönlendirmekte önemli sizler gibi yönlendiren insanlar olmasa böyle işleri nereden bilelim.

Bu akşam söküme başlıyorum inşallah gece uyuyamadım yine düşünmekten en çok mercek ayarından korkuyorum.

Fırının içinde flex ve piston. Eğer bunları evde yaptıysan kapının önündeki paspas bile yeter sana :D

Bursanın neden otomobil şehri olduğunun kanıtıdır :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...