Barış Alakurt 4 Ocak 2017 Paylaş 4 Ocak 2017 herkese hayırlı forumlar aracımı aldığımda üzerinde xenon ampul mevcuttu tabi merceksiz olduğu için aydınlatma sıfırdı..halojen farlar arasında 3 farklı model arasında kararsız kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..bu arada tek derdim aydınlatma 1. General Electric Megalight Ultra + 120 2. Bosch Plus90 3. Osram Night Braker Unlımıted +110 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ocak 2017 Paylaş 4 Ocak 2017 Hoşgeldiniz. Ampul seçimi için linkteki başlık altındaki konularda yorumlar deneyimler ve ampul kullanım süreleri anlatılıyor.İnceleyebilirseniz daha fazydalı bilgi edinebilirsiniz. http://www.geceucusu.com/forum/8-halojen/ Yorum bağlantısı
Murat Engin 5 Ocak 2017 Paylaş 5 Ocak 2017 H7 mercekli farda philips xtremevision+130 tipi ampul taktım, iyileşme oldu ama kayda değer bir fark göremedim, birçok başka kullanıcı memnun kaldığını belirtmiş ama far yapısına göre de değişiyor olabilir bu durum...aslında deneme olanağı olsa, sonuca göre alıım yapılsa çok iyi olurdu... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Ocak 2017 Paylaş 5 Ocak 2017 21 saat önce, barış yazdı: herkese hayırlı forumlar aracımı aldığımda üzerinde xenon ampul mevcuttu tabi merceksiz olduğu için aydınlatma sıfırdı..halojen farlar arasında 3 farklı model arasında kararsız kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..bu arada tek derdim aydınlatma 1. General Electric Megalight Ultra + 120 2. Bosch Plus90 3. Osram Night Braker Unlımıted +110 Ad ve soyadınızı bildirir misiniz, üye adınızı değiştireceğim. Yorum bağlantısı
Barış Alakurt 5 Ocak 2017 Yazar Paylaş 5 Ocak 2017 20 saat önce, Oktay Toker yazdı: hoş bulduk..Aslında formu biraz araştırdım ama bu konu altında belki aynı aracı kullananların deneyimleri yada fikirlerine ulaşabilirim diye düşündüm... 13 saat önce, Murat Engin yazdı: H7 mercekli farda philips xtremevision+130 tipi ampul taktım, iyileşme oldu ama kayda değer bir fark göremedim, birçok başka kullanıcı memnun kaldığını belirtmiş ama far yapısına göre de değişiyor olabilir bu durum...aslında deneme olanağı olsa, sonuca göre alıım yapılsa çok iyi olurdu... maalesef dostum benim aracımda mercek bulunmamakta zaten mercek olsa standart ampulle yola devam ederim:) Bir saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Ad ve soyadınızı bildirir misiniz, üye adınızı değiştireceğim. alakurt Yorum bağlantısı
Barış Alakurt 5 Ocak 2017 Yazar Paylaş 5 Ocak 2017 Bu arada sn Oktay Toker ustam bu araca orjinal mercekli farları taksak muayenede otomatik far motoru zımbırtısı ve far yıkama olmadığı için problem yaşar mıyız.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Ocak 2017 Paylaş 5 Ocak 2017 Maalesef usta değilim. Orijinal mercekli versiyonu takmanız aydınlatma açısından her şekilde kazancınız olur. Muayene için evet sorun olur.Bunun için muayene zamanı oem farın xenon balast + ve - uçlarına paralel olarak h7 ampul soketi takın ve muayene zamanı xenon ampul sökülerek h7 ampul idareten takılıp gidilirse sıkıntı olmadan geçiliyor.Yada eski farları saklayacaksınız muayene zamanı değişip gidilecek. Sırf muayene zamanı günlük işlem için bence aydınlatma kalitesinden ödün verilmesi kişilerin kararı oluyor.Lakin sorun edilmemeli diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Barış Alakurt 6 Ocak 2017 Yazar Paylaş 6 Ocak 2017 21 saat önce, Oktay Toker yazdı: Maalesef usta değilim. Orijinal mercekli versiyonu takmanız aydınlatma açısından her şekilde kazancınız olur. Muayene için evet sorun olur.Bunun için muayene zamanı oem farın xenon balast + ve - uçlarına paralel olarak h7 ampul soketi takın ve muayene zamanı xenon ampul sökülerek h7 ampul idareten takılıp gidilirse sıkıntı olmadan geçiliyor.Yada eski farları saklayacaksınız muayene zamanı değişip gidilecek. Sırf muayene zamanı günlük işlem için bence aydınlatma kalitesinden ödün verilmesi kişilerin kararı oluyor.Lakin sorun edilmemeli diye düşünüyorum. far değiştirme bu araçlarda meşakkatli tampon filan sökülmekte halojen ampulle muayeneye girmek sonrasında xenonla devam daha mantıklı..tabi bunun için Alamancıların yazın Türkiye ye tatile gelmelerini bekleyecez:(.. yaza kadar bu farlar beni kör eder halojende biraz kaliteyi artırmam gerek bunun için far ampulü arayışına maalesef devam... Yorum bağlantısı
Barış Alakurt 19 Ocak 2017 Yazar Paylaş 19 Ocak 2017 (düzenlendi) aracın far ampullerini değiştirdim kısa deneyimlerimi paylaşayım ilk önce fiyatı cezbettiği için General Electric Megalight Ultra + 120 marka ampulü taktık far ayarı yaptırmaya Kadosana gittim, ayar yapan arkadaş cihaza bağladıktan sonra ampulün aydınlatmasının çok çok düşük olduğunu söyledi cihazdan kontrol ettiğimde bende üzülerek bunu gördüm ve hemen söktük ampulleri..Daha sonra Osram Night Braker Unlımıted +110 ampul taktık ve far ayarı yaptık fakat aydınlatma bana hiç yeterli gelmedi 19 Ocak 2017 tarihinde Barış Alakurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 On 19.01.2017 at 00:09, Barış Alakurt yazdı: aracın far ampullerini değiştirdim kısa deneyimlerimi paylaşayım ilk önce fiyatı cezbettiği için General Electric Megalight Ultra + 120 marka ampulü taktık far ayarı yaptırmaya Kadosana gittim, ayar yapan arkadaş cihaza bağladıktan sonra ampulün aydınlatmasının çok çok düşük olduğunu söyledi cihazdan kontrol ettiğimde bende üzülerek bunu gördüm ve hemen söktük ampulleri..Daha sonra Osram Night Braker Unlımıted +110 ampul taktık ve far ayarı yaptık fakat aydınlatma bana hiç yeterli gelmedi Sorun farda çünkü. Çakma xenon yüzünden mercekler islenmiş olmalı. Değiştirilmesi gerek, temizlenmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts