İçeriğe Yönlendir

Hero X Pulse 200 4v

Mücahit Erdem

Recommended Posts

İlkay Başaran

Baya uzun rotaymış ama bölünmüş olmayan kırsal yollardan çok keyifli olur ama baya sürer.

2 kişi çok mu çöküyor motor yolda görüyorum neredeyse kapanmış arka amortisör sizde nasıl durum? Fazla mı yumuşak arka taraf? Birde son soru bunun üst modeli gelecek deniliyordu 210 du sanırım var mı haber?

Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem
İlkay Başaran yazdı:

Baya uzun rotaymış ama bölünmüş olmayan kırsal yollardan çok keyifli olur ama baya sürer.

2 kişi çok mu çöküyor motor yolda görüyorum neredeyse kapanmış arka amortisör sizde nasıl durum? Fazla mı yumuşak arka taraf? Birde son soru bunun üst modeli gelecek deniliyordu 210 du sanırım var mı haber?

Arka amortisör yumuşak abi, artçılı gerçekten çöküyor ama ayarlı olduğu için ben en sertin bir altına ayarladım bu şekilde daha iyi oldu, virajlarda dalgalanma olayının da bir nebze çözmüş oldum. 210 luk test motoru bazı bayilere gelmiş, canlı görmedim ama inceleme videolarından gördüğüm kadarıyla daha olgun bi motor olmuş. Gücü 5 beygir kadar artmış, dijital ekran gelmiş, su soğutma eklenmiş, blok komple değişmiş. Crf ye biraz daha yaklaşmış 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...