İçeriğe Yönlendir

Elektrik Devresi Arızası

Erman Uzun

Recommended Posts

Erman Uzun

2011 benzinli 508 aracim bir süredir elektrik devresi arızası diye hata veriyor ekranda servis ışığı yakıyor ancak aracın çalışmasında gidişinde vs bir sorun yok daha sonra özellikle uzun süre binersem 10 km civarında sonra servis ışığı sönüyor stop edip yarım saat sonra falan tekrar çalıştırınca sorunsuz çalışıyor ikaz vs vermiyor ancak uzun süre durmussam bir gece falan tekrar aynı hatayı veriyor

aküyü ölçtürdum akü üç yıllık biraz düşük çıktı elektrikci yazı çıkarır kışa değiş dedi ben yine de değiştim ancak sorun devam ediyor

int araştırdım akü besleme sigorta kutusu arızalı olabilir deniyor YouTube baktım bu arızada araç marş almiyor veya tüm hatalarını gösteriyor bende hiçbir şey etkilemiyor hatta biraz yol yapikca sönüyor hata

Aracın benden öncekileri sahibi 2019 yılında bu parçayı serviste değişmiş hafta içi servise gitmeyi düşünüyorum servise gitmeden başka bir yol var mı malum servis fiyatları 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yeni bir akü şart herşeyden önce.

Yorum bağlantısı
Erman Uzun
Doğan Arşiray yazdı:

yeni bir akü şart herşeyden önce.

Akü geçen hafta aldım ancak sorun devam ediyor yarın servis randevusu aldım ama bakalım ne diyecekler 

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Bugün servise gittim cihaza bağlandı akünün üstündeki akü sigorta kutusu arızalanmış servis elemanın tanidikti tamir vs olur mu dedim ama bunlari yapan buralarda yok dedi değişmeye karar verdik parça çok satilmadigi için Fransa dan gelecekmiş 10 veya 45 gün bulabilir dediler fiyat olarakta 5500 civarında dediler inşallah kur yükselmez 

Cihaza bağlayınca araçta kurum var dedi bunun için sizce ne yapabilirim turbo benzinli araç 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erman Uzun yazdı:

Cihaza bağlayınca araçta kurum var dedi bunun için sizce ne yapabilirim turbo benzinli araç 

diyemez? egr tıkalı vs. olabilir mi

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Kurum demedi doğrudan motor arıza kodu var dedi bende daha önce bir kaç farklı yerden yakıt alınca (97 oktan) motor arızası aracı tamir ettiriniz dedi ama aracı devirli kullanınca geçti veya hep aldığım yerden alınca service ışığı söndü neden olur vs diyince kurum vardır devirli kullan dedi benzinli araçta egr oluyor mu abi 

Çağlar Bayur yazdı:

diyemez? egr tıkalı vs. olabilir mi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erman Uzun yazdı:

motor arıza kodu var dedi

kod var demesi  genel bir terim 999 adet sebebi olabilir, kod kaç?

Yorum bağlantısı
Erman Uzun
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

kod var demesi  genel bir terim 999 adet sebebi olabilir, kod kaç?

Onu demedi malesef senin anlayacağın kurum var ara ara devirli kullan dedi 

tarihinde Erman Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bunu diyenin servisinden parça siparişi ben vermezdim

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sigorta kutusu fotosu var mı? Nasıl bişey görelim. Tamiri yerine bakımı vs gerekebilir belki

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...