Oğuzhan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Deli Mike yine yaptı yapacağını Şarj kesti 2.0 bulamadık 1.6 taktık şimdilik Bende kontağı çeviriyorum, bazen nadiren de olsa çok çok az da olsa (inşallah bozulmaz) sanki marş motoru dönüyor ama marş almıyor gibi yapıyor kıııhhh diye bir dişli dönme sesi geliyor Sende de mi aynı oldu abi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Yok bende ABS ESP gitti aha dedim. Kontak kapatp marş yaptım cansız çalıştı sanayiye kadar kendini attı şarjcinin önünde stop etti hallettik şükür akşam vakti olsa da Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Yok bende ABS ESP gitti aha dedim. Kontak kapatp marş yaptım cansız çalıştı Bugün oldu 3 kere bastım herşey normal ama kkkığğhhhh diye boşa dönüyor gibi hissettirdi kapa aç kapa aç çalıştı o neden acaba bulamadım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mars dişlisi kaçırıyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Rölanti de LPG de sapıtıyordu bazen Şuan o da geçmiş gibi soğuk motorda anlicaz yarın olsun. Şunlar da referans kalsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts