Oğuzhan Çakır 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Deli Mike yine yaptı yapacağını Şarj kesti 2.0 bulamadık 1.6 taktık şimdilik Bende kontağı çeviriyorum, bazen nadiren de olsa çok çok az da olsa (inşallah bozulmaz) sanki marş motoru dönüyor ama marş almıyor gibi yapıyor kıııhhh diye bir dişli dönme sesi geliyor Sende de mi aynı oldu abi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Yok bende ABS ESP gitti aha dedim. Kontak kapatp marş yaptım cansız çalıştı sanayiye kadar kendini attı şarjcinin önünde stop etti hallettik şükür akşam vakti olsa da Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Yok bende ABS ESP gitti aha dedim. Kontak kapatp marş yaptım cansız çalıştı Bugün oldu 3 kere bastım herşey normal ama kkkığğhhhh diye boşa dönüyor gibi hissettirdi kapa aç kapa aç çalıştı o neden acaba bulamadım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Mars dişlisi kaçırıyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Rölanti de LPG de sapıtıyordu bazen Şuan o da geçmiş gibi soğuk motorda anlicaz yarın olsun. Şunlar da referans kalsın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yazın stabil, yaz lpg si aldın değil mi Ne verirlerse onu alıyoruz . Sorun kesin olmamakla beraber rölantiyi düşerken ayarlayamamaktaydi . Şarj kaynaklı olabilir mi bilmiyorum şuan sıfırladık tüm değerleri akü de söküldu zaten değişirken şuan 100 km yi geçti eski dalgalanma yok gibi Sabah çalıştırdım sorun yok gibi ama ilerleyen zamanda anlicaz. Üstündeki LPG kiti su sıcaklığı ölçmuyor o yüzden gaza çok çabuk geçiyor. Lpgci demesi LPG map sensöründe gaz sıcaklığı ölçüp geçiyormuş. Erken geçme kaynaklı soğuk motor rölanti de sapıtıyordu diyordum ben de biraz da konjektörden ötürü galiba bakacaz o da geçmiş gibi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Rölanti de LPG de sapıtıyordu bazen Şuan o da geçmiş gibi soğuk motorda anlicaz yarın olsun. Şunlar da referans kalsın Torque de bu ltft stft hangileri abi bulamadım bunu. obd buldum bitane şuan görebiliyorum ama bu sekmeler yok Buldum, bı ara bende bakayım ne durumda 57 dakika önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 dakika önce Yazar Paylaş 1 dakika önce Oğuzhan Çakır yazdı: Torque de bu ltft stft hangileri abi bulamadım bunu. obd buldum bitane şuan görebiliyorum ama bu sekmeler yok Buldum, bı ara bende bakayım ne durumda Bı tane pro buldum güzel çalışıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts