Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ümit Türk yazdı: Satılık mı Paha bicemiyoruz, Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: iPhone 6 ile çektiğim fotolar. Demek ki diğerleri 3GS ile filan çekilmiş. Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Şarj kesen Esp’li ST170 Focuslarınız değerinde alınır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selim Bilgin yazdı: Araba MTK'da iken başka, Mustafa'da iken başka görünüyor anlamadım ben bu işi. Ya başka bir sorun var ya da Mustafa'ya kamerası iyi bir telefon lazım. adamn obd den çalışıyor teknik , MTK grafik görsel AI ne varsa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: adamn obd den çalışıyor teknik , MTK grafik görsel AI ne varsa Tüm tuşlara basıyorum ozaman 😀 1 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Böyle çıktı sonuçlar. Gazla yüklenince stft 12-13 , çekince ayağımı -7 lere gelebiliyor normalmi ? Ne anlıyorsunuz len bunlardan. Bi konu açıp bunları anlatsanız bize de anlasak. Mehmet Taner Kadak yazdı: İyi gidiyorsun, Recaro koltuk, arka tampon, spor süspansiyon büyük frenleri de bu yılın bütçesine yaz Geri alacakmışsın gibi bir intiba oluştu bende 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Geri alacakmışsın gibi bir intiba oluştu bende Satmış gibi hissetmiyorum zaten. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne anlıyorsunuz len bunlardan. Bi konu açıp bunları anlatsanız bize de anlasak. gösterince de arızayı kabul etmion lem Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gösterince de arızayı kabul etmion lem Yoo öle bişi demedim.. Sadece 17 yıllık oksijen sensörünü her halukarda değişeceğim dedim.. Değiştim.. ikinci sensörü de değişeceğim.. Önce oksijen sensörlerini bi değişelim. sonra bakarız diğerlerine dedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: ikinci sensörü de değişeceğim.. usta hepsini değişse fırsatçı diye gitmezler o tükkana bir daha Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne anlıyorsunuz len bunlardan. Bi konu açıp bunları anlatsanız bize de anlasak. Geri alacakmışsın gibi bir intiba oluştu bende Bilmemek en büyük erdem miydi , cehalet en büyük erdem miydi En büyük @Erdem Doğan başka büyük yok muydu. Geri alabilir MTK zaten alırken dedim araba senin her zaman, bu ara almazsa iyi ama başka araba kalmadı garajda:P Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önce oksijen sensörlerini bi değişelim sonra satcan mı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yoo öle bişi demedim.. Sadece 17 yıllık oksijen sensörünü her halukarda değişeceğim dedim.. Değiştim.. ikinci sensörü de değişeceğim.. Önce oksijen sensörlerini bi değişelim. sonra bakarız diğerlerine dedim. Denk gelmiyoruz ki arıza tespiti yaparız dedim sana sensörsuz de çözeriz gerekirse Obd okur yazarlığımiz idare eder çok şükür arıza lambası yanan arabamız olmadı :P Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sonra satcan mı Pek bi işi kalmadı.. arka sunroof perdesini de yaptım.. Satabilirim Sadece lastikleri değişmedim... Onu da Emin'i her virajda anmak için değişmiyorum.. Aramız soğumasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yoo öle bişi demedim.. Sadece 17 yıllık oksijen sensörünü her halukarda değişeceğim dedim.. Değiştim.. ikinci sensörü de değişeceğim.. Önce oksijen sensörlerini bi değişelim. sonra bakarız diğerlerine dedim. İtina ile LPG haritaları ayarlanır. Hemen teslim edilir. Kablomuz yazılımımız mevcut. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: İtina ile LPG haritaları ayarlanır. Hemen teslim edilir. Kablomuz yazılımımız mevcut. Sana gelirken Qashqai ile geliyorum.. Bir dahaya o tarafa Audi ile geleyim Mustafa da geldin.. Neyse halim çıksın falım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: İtina ile LPG haritaları ayarlanır. Hemen teslim edilir. Kablomuz yazılımımız mevcut. Onun kit gasitali mi neydi :P Atiker lovota olsa poff Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Onun kit gasitali mi neydi :P Atiker lovota olsa poff Fark etmez buluruz programı. Mehmet Ozyurek yazdı: Sana gelirken Qashqai ile geliyorum.. Bir dahaya o tarafa Audi ile geleyim Mustafa da geldin.. Neyse halim çıksın falım Yakında bakım günü yapacağız focusa ortak biyerde buluşalım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: Yakında bakım günü yapacağız focusa ortak biyerde buluşalım. Çağlar'ın tespiti belli.. ama onun dediğini yapacak usta bulamadım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlar'ın tespiti belli.. ama onun dediğini yapacak usta bulamadım Tel mi sar dedi :P Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Yok ya. Sorun yok zaten. Sadece katalitik hatası görüyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 dakika önce Yazar Paylaş 6 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok ya. Sorun yok zaten. Sadece katalitik hatası görüyorum. Kaç kere dedim :P Yorum bağlantısı
Recommended Posts