Mehmet Ozyurek 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Mustafa Tüfekçi yazdı: En hızlı sattığım arabaydı galiba A3 sportback Bir ay bile binememisim Audi gibi malın olsun ya satılır. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Pek bi işi kalmadı.. arka sunroof perdesini de yaptım.. Satabilirim Sadece lastikleri değişmedim... Onu da Emin'i her virajda anmak için değişmiyorum.. Aramız soğumasın Abiiimmm Ben soğutmam merak etme. 1 yıllık lastik verdim sana, 3 ay sürdüm 9 ay yattı daha ne yapayım. Galiba aldığım ilk 4 mevsim lastik idi, o da sana denk geldi. Hep @Çağlar Bayur yüzünden 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Çağlar Bayur yazdı: conti pabucu yoksa almam A3 için herhalde, kendi önerdiğini almadığına göre Neydi imamın yaptığını yap dediğini yapma mıydı o söz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Mustafa Tüfekçi yazdı: Neydi imamın yaptığını yap dediğini yapma mıydı o söz Çağlara sormuş. o da al gitsin demiş.. Ama kendisi almadı hiç. almaz da.. Önce inkar etti, ancak whatsapp geçmişinden bulduk.. Al len nolacak demiş. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlara sormuş. o da al gitsin demiş.. Ama kendisi almadı hiç. almaz da.. Önce inkar etti, ancak whatsapp geçmişinden bulduk.. Al len nolacak demiş. audi alacak olana lambo teklif edilir mi , idarelikse alınır, biraz da genç işi direksiyon var tabii konuda, bi oturumda 400 km gaz kapatıo afam 2 tekerle Mustafa Tüfekçi yazdı: A3 için herhalde, kendi önerdiğini almadığına göre Neydi imamın yaptığını yap dediğini yapma mıydı o söz idarelik ürün sevmiim, koni alırsın 1800 avroya bitti gitti ömürlük 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Şair burda alkollüydum hatırlamıyorum minivalinde bişi diyor galiba. Dekoder kapalı:) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran Paylaş 26 Haziran merso bayisinde çalışan akşam evine umdsi ile döner derler transilvanyada Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Cumartesi 21:04 Yazar Paylaş Cumartesi 21:04 Focusun orjinal direksiyon sarmalı parça no: 98ab 14a664 bf Bizim Cruise controllü olduğu için bu parçanın 98ab 14a664 cf olması gerekiyor. @Mehmet Taner Kadak sonu bf kodlu parçaya retrofit ile cf kodlu parçaya çevirerek montajı yapmıştı. Ara ara korna ve CC islevini yitiriyordu. Orjinal parça için Amerika'ya gebeydik lakin ben bulurum Tr de o parçayı Tozlu ilanlardan Antep'te denk geldi sıfır olarak alıp demin montajı yaptım. Böylece bir tr tek parça işini de çözmüş olduk Hız sabitleyici yeniden devrede :P 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 08:08 Paylaş Pazar 08:08 Bu parçayı Türkiye’ye kim neden getirmişki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazar 09:09 Yazar Paylaş Pazar 09:09 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu parçayı Türkiye’ye kim neden getirmişki İşin komiği o , emin olmamakla beraber bende bu parça vardı. Birine vermistim forumdan o bile olabilir Çünkü Otosan listesinde hiç olmadı bu parça CC kitleri ile geldi bunlar. bendeki Fırat abi montajda makyajlı kasa parçası aldığı için boşa çıkan idi. Onun parça kodu ve pin sıralaması farklı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Pazar 17:03 Paylaş Pazar 17:03 İngiltere’de bile bulamadığımız ESP modülünü Bursa’da bulan birinin, Türkiye’de hiç satılmamış cc li Focus 1 sarmalı bulmasına şaşırmadım. 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazar 17:11 Yazar Paylaş Pazar 17:11 Tr de tek st170 bı Xenon farını Kocaeli de cikmacidan bulmuslugum da var :P Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazar 18:24 Paylaş Pazar 18:24 Hız sabitleyicili focus1 kullananlar takipleşiypr. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 19:18 Paylaş Pazar 19:18 Benim taktığım CC'li focuslardan birisi pert olup, ondan çıkmış da olabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazar 19:20 Yazar Paylaş Pazar 19:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim taktığım CC'li focuslardan birisi pert olup, ondan çıkmış da olabilir Yok parça sıfır . Kelebeğin ben kırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Pazar 19:20 Paylaş Pazar 19:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim taktığım CC'li focuslardan birisi pert olup, ondan çıkmış da olabilir Üzerinde kırmızı kelebek kilidi var. Hiç kullanılmamışa benziyor. Bence bu benim amerikadan getirdiğim, Mustafa anlattığı konuda bahsi geçen sarmal. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts