Mustafa Tüfekçi Dün saat 17:03 Yazar Paylaş Dün saat 17:03 Abisi gelince biraz yatsın dedim onu kapalı yere koydum. Bı kaç gün yatınca Gönül koyar diye geri çıkardım işe gidip gelmeye Deli Mike işte İş çıkışı İzmit trafiğine girmeye ramak kala debraj pedalı kitlendi. Büyük ihtimalle pim kastı debraj üst merkezinin aksami yerinden mi çıktı ne oldu debraja basamaz oldum tabi durmaya yakın artık biraz asıldım galiba Elime geldi dipten kırılmıs merkez https://www.onlineyedekparca.com/urun/ford-focus-2002-2004-debriyaj-ust-merkezi-ford-orjinal Arkadaş vardı Usta aradım, tak 1 e baş marşa devri yakalayinca vites atar gelirsin dedi. Biraz ışıklarda yordu ama izmitten Körfez e dükkan önünü attım. Yolda bı çekici akbaba gibi dört döndü etrafımda inat ettim cektirmedim ona Akıllı debraj bak işine :P der gibi sürdük. Testini vs yaptı arkadaşla usta Fatura 6.500 TL orjinal merkez işçilik vs @Oğuzhan Çakır Şu Fiesta sport jantlarına talibim kendine jant al . Kışlık 15 takım st170 jantı yapmam lazım Deli Mike para harcamamı talep ediyor 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:32 Paylaş Dün saat 18:32 Mustafa Tüfekçi yazdı: Fiesta sport jantlarına talibim opsss nerde jant var? görelim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 18:50 Paylaş Dün saat 18:50 Çağlar Bayur yazdı: opsss nerde jant var? görelim Yok bitmiş Gidip jantlarima sarılayım Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Dün saat 19:03 Paylaş Dün saat 19:03 Napıyon debriyaj mı tokatlıyosun anlamadım. 2.0 arabada debriyaj da tokazlanmazki. Merkez genelde yağ akıtır. Merkezi kıranı ilk defa gördüm 🤪 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:04 Paylaş Dün saat 19:04 Oğuzhan Çakır yazdı: Yok bitmiş Gidip jantlarima sarılayım ok yaydan çıktı artık Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 19:15 Paylaş Dün saat 19:15 Çağlar Bayur yazdı: ok yaydan çıktı artık Tango Kırmızı benim ozaman geliyorum ben Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Dün saat 19:19 Paylaş Dün saat 19:19 (düzenlendi) @Mustafa Tüfekçi Gel basalım tekrar bu aracı. Bunun hakkı 5cm eibach. (Resim iphone 6 ile çekilmiştir. Mustafanın çektiği resimlerdeki araba, aslında aşağıdaki araba) 🙂 Dün saat 19:20 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 19:27 Yazar Paylaş Dün saat 19:27 Mehmet Taner Kadak yazdı: @Mustafa Tüfekçi Gel basalım tekrar bu aracı. Bunun hakkı 5cm eibach. (Resim iphone 6 ile çekilmiştir. Mustafanın çektiği resimlerdeki araba, aslında aşağıdaki araba) 🙂 Fluuu çekiyoz ona bile nazar değiyor böyle koysak pofff 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:28 Paylaş Dün saat 19:28 Oğuzhan Çakır yazdı: Tango Kırmızı benim ozaman geliyorum ben yayı gördün mü...... gel sen gel bak neler yapacam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts