Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Iban paylaşıyorum o zaman ben de Tr6400000....... Tr640000064....... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Mustafa git bu konudan gelip alasım geliyor arabayı komşular la papaz olacağım neredeyse otopark ta 3 araba var binerken gizli gizli biniyorum Keşke sana satsaydım abi. 🤪 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Hiç... LPG tankı küçük takmışlar. O da muayene öncesi 55 yada 60 lık olacak manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Ali Darbaz yazdı: manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Varmı piyasada deliksiz manifold. Benzin ucuz dahada ucuzlar, bu arabayla Bursa Uludağ , Kocaeli Kartepe tırmanma yapmanın tam zamanı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts