Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Iban paylaşıyorum o zaman ben de Tr6400000....... Tr640000064....... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: Mustafa git bu konudan gelip alasım geliyor arabayı komşular la papaz olacağım neredeyse otopark ta 3 araba var binerken gizli gizli biniyorum Keşke sana satsaydım abi. 🤪 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Hiç... LPG tankı küçük takmışlar. O da muayene öncesi 55 yada 60 lık olacak manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Varmı piyasada deliksiz manifold. Benzin ucuz dahada ucuzlar, bu arabayla Bursa Uludağ , Kocaeli Kartepe tırmanma yapmanın tam zamanı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts