Köksal Yılmaz Cuma 06:36 Paylaş Cuma 06:36 Mustafa Tüfekçi yazdı: Iban paylaşıyorum o zaman ben de Tr6400000....... Tr640000064....... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Cuma 09:18 Paylaş Cuma 09:18 Fatih Keskin yazdı: Mustafa git bu konudan gelip alasım geliyor arabayı komşular la papaz olacağım neredeyse otopark ta 3 araba var binerken gizli gizli biniyorum Keşke sana satsaydım abi. 🤪 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 10:05 Paylaş Cuma 10:05 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hiç... LPG tankı küçük takmışlar. O da muayene öncesi 55 yada 60 lık olacak manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Cuma 10:22 Yazar Paylaş Cuma 10:22 Ali Darbaz yazdı: manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 10:30 Paylaş Cuma 10:30 Mustafa Tüfekçi yazdı: Varmı piyasada deliksiz manifold. Benzin ucuz dahada ucuzlar, bu arabayla Bursa Uludağ , Kocaeli Kartepe tırmanma yapmanın tam zamanı.. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Cuma 20:21 Paylaş Cuma 20:21 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben seni degerlendiricem hep 😃 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Son işler sırasında hafif dalgalanan rölantiye usta bı el attıydı. İki gün çok iyiydi ama yüksek kalıyordu bı tık ve biliyordum. Deli Mike bu işi bozar. Çünkü O istemezse rölanti valfini ne kadar oynarsan oyna rölanti yerine gelmez Zamansizlik nedeniyle önce rölantiyi gaz kelebeğine tofask işi bir müdahale ile stop etmicek hale getirdim. İşten sanayiye gitmek zor benim için. Ama dayanamadım. Önce @Mehmet Taner Kadak ile bı baktık. Sonra rölanti valfini pierburg olarak öğle yemeğini sanayiye denk getirince temin ettim. Akşam iş çıkışında da ustayı yakalayıp. Parçayı taktırdım. Parça kodu da olurda 2.0 zetec için arayanlar olursa dursun. ( Yine de şase kodu ile parçayı sorgulamanız önerilir) Dipnot Aklınızda olsun. Rölanti valfini üstünde bı ayar vidası var. O vidayla rölantiyi ne kadar ayarlamaya çalışsanız da. ECU valfle boğuşuyor ve valfi bozuyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts