Köksal Yılmaz 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Iban paylaşıyorum o zaman ben de Tr6400000....... Tr640000064....... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Fatih Keskin yazdı: Mustafa git bu konudan gelip alasım geliyor arabayı komşular la papaz olacağım neredeyse otopark ta 3 araba var binerken gizli gizli biniyorum Keşke sana satsaydım abi. 🤪 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Hiç... LPG tankı küçük takmışlar. O da muayene öncesi 55 yada 60 lık olacak manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Ali Darbaz yazdı: manifolddaki delikler vortexsi bozuyor. Yanma verimi düşüyor. Onu kasteddi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Varmı piyasada deliksiz manifold. Benzin ucuz dahada ucuzlar, bu arabayla Bursa Uludağ , Kocaeli Kartepe tırmanma yapmanın tam zamanı.. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben seni degerlendiricem hep 😃 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Son işler sırasında hafif dalgalanan rölantiye usta bı el attıydı. İki gün çok iyiydi ama yüksek kalıyordu bı tık ve biliyordum. Deli Mike bu işi bozar. Çünkü O istemezse rölanti valfini ne kadar oynarsan oyna rölanti yerine gelmez Zamansizlik nedeniyle önce rölantiyi gaz kelebeğine tofask işi bir müdahale ile stop etmicek hale getirdim. İşten sanayiye gitmek zor benim için. Ama dayanamadım. Önce @Mehmet Taner Kadak ile bı baktık. Sonra rölanti valfini pierburg olarak öğle yemeğini sanayiye denk getirince temin ettim. Akşam iş çıkışında da ustayı yakalayıp. Parçayı taktırdım. Parça kodu da olurda 2.0 zetec için arayanlar olursa dursun. ( Yine de şase kodu ile parçayı sorgulamanız önerilir) Dipnot Aklınızda olsun. Rölanti valfini üstünde bı ayar vidası var. O vidayla rölantiyi ne kadar ayarlamaya çalışsanız da. ECU valfle boğuşuyor ve valfi bozuyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Harcamaya devam.... LPG samandırasi bozukmuş 28 litre alıyordu depo. Ben önce 35 lik tank sanıyordum üstünde.büyütelim muayene zamanı isletiriz dedim . Min 45 hatta sıgarsa 55 60 bişi takacaktim. Boyu biraz yukseltiriz diyordum en kötü. Ama çap 600 Luk boy 200 Luk imiş depoda 42 çıktı .630 çap a geçemiyoz stepne yuvası Max 615 ölçüsünde :/ Şamandıra değişti. Biraz da gondikleldi 37.5 felan ilk depo dolumu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 14 jantları sıfır falken 185 65 14 lastiklerimiz takıldı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Yağmur testi mükemmel ama bu tık gürültülü Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Falken Sincera SN110 Ecorun 185/65 R14 86H Yaz Lastiği 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim hiç rölanti valfi olan arabam olmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Falken Sincera SN110 Ecorun 185/65 R14 86H Yaz Lastiği asfalt biter lastik bitmez Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Tutuş güzel , ara hizlanma devirlenme iş yapar yakıt tüketimine bakacaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts