Mehmet Taner Kadak 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Orijinal Mud Flaps ler bende 😀jant kapağınıda sen bul. St170 jantında sonra en çok dikkat çekecek modeli taktığın içinde tebrik ederim 🤪 Mehmet Ozyurek yazdı: Çirkin olmuş. Ben takmazdım Bu işleri bize öğreten sensin abi, Mustafa o derslere katılmamış 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bunları aldım ki @Oğuzhan Çakır ın 15 lere çökerken takoz da kalmasın arabası. Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Eski sahibi atmış hemen parçayı :O https://shbd.io/s/u0KU7ljQ 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Oğuzhan Çakır yazdı: Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. Yorum bağlantısı
Recommended Posts