Mehmet Taner Kadak 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Orijinal Mud Flaps ler bende 😀jant kapağınıda sen bul. St170 jantında sonra en çok dikkat çekecek modeli taktığın içinde tebrik ederim 🤪 Mehmet Ozyurek yazdı: Çirkin olmuş. Ben takmazdım Bu işleri bize öğreten sensin abi, Mustafa o derslere katılmamış 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bunları aldım ki @Oğuzhan Çakır ın 15 lere çökerken takoz da kalmasın arabası. Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Eski sahibi atmış hemen parçayı :O https://shbd.io/s/u0KU7ljQ 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. E yap Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: E yap Yapabilsem, güvenlik kovalar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts