Mehmet Taner Kadak Salı 18:26 Paylaş Salı 18:26 Orijinal Mud Flaps ler bende 😀jant kapağınıda sen bul. St170 jantında sonra en çok dikkat çekecek modeli taktığın içinde tebrik ederim 🤪 Mehmet Ozyurek yazdı: Çirkin olmuş. Ben takmazdım Bu işleri bize öğreten sensin abi, Mustafa o derslere katılmamış 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Salı 20:29 Paylaş Salı 20:29 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bunları aldım ki @Oğuzhan Çakır ın 15 lere çökerken takoz da kalmasın arabası. Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 13:19 Yazar Paylaş Çarşamba 13:19 Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 13:38 Paylaş Çarşamba 13:38 Oğuzhan Çakır yazdı: Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 13:45 Paylaş Çarşamba 13:45 Mustafa Tüfekçi yazdı: Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Çarşamba 14:28 Paylaş Çarşamba 14:28 Ali Darbaz yazdı: Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 14:38 Yazar Paylaş Çarşamba 14:38 Adnan Çakır yazdı: Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Eski sahibi atmış hemen parçayı :O https://shbd.io/s/u0KU7ljQ 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 15:02 Paylaş Çarşamba 15:02 Oğuzhan Çakır yazdı: Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 15:41 Yazar Paylaş Çarşamba 15:41 Ali Darbaz yazdı: Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. E yap Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 15:42 Paylaş Çarşamba 15:42 Mustafa Tüfekçi yazdı: E yap Yapabilsem, güvenlik kovalar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:49 Paylaş Çarşamba 18:49 Oğuzhan Çakır yazdı: fiestayı da oyhssss getir getir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 17:28 Yazar Paylaş Dün saat 17:28 Çağlar Bayur yazdı: oyhssss getir getir Onun değerini ben bilirim. Ona çadır alacam a böyle katlamalı 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kedi yırtar ki bunu ne olsun istiyorsun sen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: ne olsun istiyorsun sen tereyağlı iskender Yorum bağlantısı
Recommended Posts