Mehmet Taner Kadak 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Orijinal Mud Flaps ler bende 😀jant kapağınıda sen bul. St170 jantında sonra en çok dikkat çekecek modeli taktığın içinde tebrik ederim 🤪 Mehmet Ozyurek yazdı: Çirkin olmuş. Ben takmazdım Bu işleri bize öğreten sensin abi, Mustafa o derslere katılmamış 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Bunları aldım ki @Oğuzhan Çakır ın 15 lere çökerken takoz da kalmasın arabası. Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Oğuzhan Çakır yazdı: Yokuz ki biz evde kapattık, fiestayı da @Çağlar Bayurabilerin sokağa,tango kırmızı focusuMun yanına çektik Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Çok kirli değilmiş gibi aslında ama olsun Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Ali Darbaz yazdı: Nere taşındın, artık benim bölgenin dışındamısın yoksa sahil kasabasınamı geçtin. Senin hiç adaptörün bozulmuyormu , herşeyide Şekerpnar'da yaptırma. Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Adnan Çakır yazdı: Şu paslı kapak alüminyum boya ile boyanır mis gibi de olur. Eski sahibi atmış hemen parçayı :O https://shbd.io/s/u0KU7ljQ 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Oğuzhan Çakır yazdı: Taşınmadım abi laptobu en son 3 ay önce açtım, hep ofisteyim ben Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Ali Darbaz yazdı: Sizin köprüden geçerken köprü altındaki ormana girip keşif yapmak istiyorum hep. E yap Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: E yap Yapabilsem, güvenlik kovalar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Oğuzhan Çakır yazdı: fiestayı da oyhssss getir getir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: oyhssss getir getir Onun değerini ben bilirim. Ona çadır alacam a böyle katlamalı 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: kedi yırtar ki bunu ne olsun istiyorsun sen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Fatih Keskin yazdı: ne olsun istiyorsun sen tereyağlı iskender Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Muayene öncesi bazı sanayisel işler Egsoz sprali dağılmıştı. Yeniledik. 260.000 olduk yağ değişimini yaptık Mahalle şantiye gibi olunca çıkan filtre :/ İlaveten bı bıcır bıcır ses vardi arka tekerde meğer arka aks cıvata dağılmış. Değişik bı cıvata kendi . Dışındaki saç parca aks kapağının içinde geziyormus ses oymuş onu da değiştik. Ay sonu tuv e girince bakalım sanayiye döndürcekler mi bir şey için görecez Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Spiral değişim 2500 TL Yağ bakımı Orjinal yağ filtre 350 TL Filtron hava filtresi 250 TL Karter tapa 150 TL 4 litre Shell helix7 750 TL Aks somunu 250 TL Balata spreyi 100 TL Ön silecek takımı rbw hibrit 200 TL Wurth silecek sabunu konsantre 50 TL Tüm sıvılar kontrol edildi İşçilik 1000 TL 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: 4 litre Shell helix7 750 TL kadri den mi aldın malı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kadri den mi aldın malı Yok yağcım var sanayide malı Arap faikten alıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ön silecek takımı rbw hibrit 200 TL biraz kullandıktan sonra durumu nasıl olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: biraz kullandıktan sonra durumu nasıl olacak Yıl da 1 değişiyorum genelde aynısı ile Şu da alamam katalog sene 99 bir efsanenin doğuşu kataloğu https://autocatalogarchive.com/wp-content/uploads/2025/08/Ford-Focus-1998-GER.pdf 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts