Mustafa Tüfekçi 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: 3 Türer immer besser Eine Limousine ist gut 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 Mart Paylaş 14 Mart Fiyatlar uygun geldi bana, Ben golfte filtrelere 500 er vermiştim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Muayeneden tekte geçti 2 sene kafa raad. Hep öyle yazıyorlar ya. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: 2 sene kafa raad. Hep öyle yazıyorlar ya. Hahaha :P Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Muayeneden tekte geçti far ampülleri ne idi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: far ampülleri ne idi? Bı LED mercek kısa far Gerisi standart Kısa far ayarını ben yaptım hatta kısa far ayarına bile kusur yazmamış . Uzun far ayarı hatalı demiş sadece Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Motor numarasını okuyabildiler mi? Okurlar okurlar o kadar para aldı 1. Hafif Kusur Yakıt/gaz boruları: uygun olarak serilmemiş 14.1.33 2. Hafif Kusur Camlar: sonradan film yapıştırılmış 4.1.42 3. Hafif Kusur Far montaj bağlantıları hasarlı / gevşek 5.1.15 4. Hafif Kusur Kontrol lambası: Hava yastığı (Airbag) için sönmüyor. 5.17.4 5. Hafif Kusur Aydınlatma Lambaları : bir aydınlatma sistemi çalıştırıldığında diğerini etkiliyor 5.2.7 6. Hafif Kusur Uzun huzmeli far: ayarı hatalı 5.4.15 7. Hafif Kusur Stepne veya aracın hareketininin devamını sağlayacak sistem: yok 6.16.12 1 Fix LPG'li lerde 2 zaten Allah'ın emri 3 farın çamurluk bağlantılarini ben aldığım her focusta sökuyom her defasında yere yatmamak için farı söküp takarken ampul vs değişiminde 4 kolçaklı koltukta yan airbag yok orjinal koltuğu. Geri takıp gidicektim de evden indirmeye üşendim :P 5 i tam anlamadım büyük ihtimalle bi ledin uzunu ile farın halojen uzunu bir yanıyor diye yazdı diye yorumladım 6 uzun farın ayarını yaparsam kısa farın deseni biraz etkileniyor diye ellemedim 7 stepne taşımıyom LPG tankı var diye . LED far için tereddüt etmiştim, hafif kusur bile yazmadı şaşırdım. Yağ kaçağı vs olmamasına sevindim temizletmistim altını Tam satmalik oldu aslında ama bu paraya bu konforu dertsizligi verip sanayiye yeni bir araçla maceraya giricek zaman ve mental gücü kendimde bulamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sizin araçta uzunlar merceksiz led mi? Şu an bizim araçta standarta uymayan sadece uzun ledler. Yağ kaçağı gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Memnunsanız satmayın piyasa acayip. Ben de yeni araç alsam illaki sanayi yolu bir şekilde görünüyor. Birkaç sene içinde ciddi ciddi elektrikliye geçmeyi düşünüyorum. Sebebi de ustaların problemi çözme işinde sorunlu olduğunu düşündüğüm için. Sizin gittiğiniz ford servisinden memnun musunuz? Geçen işçiliği paylaştınız bana makul geldi. Muayene için geçmiş olsun gerçekten büyük bir stres. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce LED mercek var sadece gerisi halojen orjinal uzun. Ustamız normal, genel olarak artık kimseye işçilik ve ücrette kefil olmuyom da işim düşerse iyi kötü gidecek Ford ustam var diyelim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce stepne pense yoksa ehliyet bile gider diolardı ? kandırıldık mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts