Mehmet Ozyurek Çarşamba 17:01 Paylaş Çarşamba 17:01 Mustafa Tüfekçi yazdı: En hızlı sattığım arabaydı galiba A3 sportback Bir ay bile binememisim Audi gibi malın olsun ya satılır. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Pek bi işi kalmadı.. arka sunroof perdesini de yaptım.. Satabilirim Sadece lastikleri değişmedim... Onu da Emin'i her virajda anmak için değişmiyorum.. Aramız soğumasın Abiiimmm Ben soğutmam merak etme. 1 yıllık lastik verdim sana, 3 ay sürdüm 9 ay yattı daha ne yapayım. Galiba aldığım ilk 4 mevsim lastik idi, o da sana denk geldi. Hep @Çağlar Bayur yüzünden 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: conti pabucu yoksa almam A3 için herhalde, kendi önerdiğini almadığına göre Neydi imamın yaptığını yap dediğini yapma mıydı o söz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Neydi imamın yaptığını yap dediğini yapma mıydı o söz Çağlara sormuş. o da al gitsin demiş.. Ama kendisi almadı hiç. almaz da.. Önce inkar etti, ancak whatsapp geçmişinden bulduk.. Al len nolacak demiş. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çağlara sormuş. o da al gitsin demiş.. Ama kendisi almadı hiç. almaz da.. Önce inkar etti, ancak whatsapp geçmişinden bulduk.. Al len nolacak demiş. audi alacak olana lambo teklif edilir mi , idarelikse alınır, biraz da genç işi direksiyon var tabii konuda, bi oturumda 400 km gaz kapatıo afam 2 tekerle Mustafa Tüfekçi yazdı: A3 için herhalde, kendi önerdiğini almadığına göre Neydi imamın yaptığını yap dediğini yapma mıydı o söz idarelik ürün sevmiim, koni alırsın 1800 avroya bitti gitti ömürlük 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Şair burda alkollüydum hatırlamıyorum minivalinde bişi diyor galiba. Dekoder kapalı:) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce merso bayisinde çalışan akşam evine umdsi ile döner derler transilvanyada Yorum bağlantısı
Recommended Posts