İçeriğe Yönlendir

Yurt Dışından Alınan iPhone İşlemleri


Tayfun Aydın

Recommended Posts

Tayfun Aydın

Arkadaşlar merhabalar. Yurt dışından bir telefon aldık eşime. Daha doğrusu kardeşi hediye getirdi. Şimdi bu telefonu kardeşinin pasaportuna kayıt yaptıracağız ancak içine takılacak e-sim için sanırım onun üstüne hat olması gerekiyor. Şimdi bu iş ve işlemleri yakın zamanda yapanınız var mıdır? Neler yapmalıyız? Kardeşinin üstüne hat sorun değil ancak daha sonra eşim kendi hattını tanımlayabilir mi? 2 ay önce Kıbrıs a giden birinin üstüne TC ile kayıt olur mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Eşiniz kendi hattını kardeşine devretsin. Kardeşi de burada harcı ödeyip psaportuna kaydettirerek telin kullanılmasını sağlayabilir. 

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Hat sahibi ile kayit sahibi ayni kisi olacak diye bir kural uygulamaya koyuldu. Esinizin kardesi kendi uzerine kaydetse ve Cem beyin dedigi gibi hattini da kardesinin ustune devrederse daha saglam ve uzun soluklu bir çözüm olur. 

Yorum bağlantısı
Burak Tokcan

4 ay e-simle 4 ay da normal sim kartla kayıt edilmeden kullanılabiliyor. yıl dönünce de sıfırlanıyor diye biliyorum. ya da giriş çıkış mı yapılması gerekiyor. öyle bir şeydi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Telefonu kim pasaportuna kaydedecekse, hat onun üzerine olmak zorunda 2 yıl boyunca. Sonra devralabilirsiniz, yurtdışına çıkıp gelen kişi 1 yıl süre içerisinde pasaportuna telefon kaydı yaptırabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...