YASİN KIRKIL 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 Merhabalar herkese, ford fiesta 2005 model aracımla evin önü dik rampa olduğu için bazen geri giderken sanki motordan ses geliyor gibi cırt cırt normal mi acaba yardımcı olur musunuz ? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 Rampayı geri geri çıkıyonmu iniyonmu Araç geri vitese takılımı boştamı Yorum bağlantısı
Muhammed çeliker 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 sesi tam olarak tanımlarsanız yardımcı olmaya çalışalım belki geri geri çıkarken bi kablon kayışa sürtüyodur bi kontrol edin Yorum bağlantısı
YASİN KIRKIL 18 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2023 Kablo değildir abi ya cırt cırt diye geri vites dişlisinden olabilir mi ki Yorum bağlantısı
Muhammed çeliker 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 (düzenlendi) geri vitese takarken vites tam oturmuyo olabilir mi fordlarda genelde öyle bi sıkıntı var geri vitese takınca bi dişli sıyırır gibi ses yapardı şirkette tourneo courier var mesela geri vitese bazen tam geçmiyo ve o dediğiniz sesi çıkarıyor yine bi ustaya gösterin isterseniz biz burdan uzaktan sesi duymadan bu kadar yardımcı olabiliyoruz eğer vitesin tam oturduğuna eminseniz geri vites senkromeç arızası olabilir şanzumanın inip bakılması lazım 19 Temmuz 2023 tarihinde Muhammed çeliker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 YASİN KIRKIL yazdı: Kablo değildir abi ya cırt cırt diye geri vites dişlisinden olabilir mi ki Büyük harfle yazmasak? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 YASİN KIRKIL yazdı: Merhabalar herkese, ford fiesta 2005 model aracımla evin önü dik rampa olduğu için bazen geri giderken sanki motordan ses geliyor gibi cırt cırt normal mi acaba yardımcı olur musunuz ? Merhaba Yasin Bey. Öncelikle motor ve şanzıman kulaklarına baktırmalısınız. ve Büyük harfle yazmayın lütfen. Mesajlarınızı ben küçük harfe çevirdim. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 Geri viteste senkromenç var mı? 1 ve geride yok diye biliyorum. Olsa zaten zorlanmadan geçer. Benim fiesta da öyle. Çok nadir tek seferde geçirdiğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts